جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

طرح استیضاح وزیر نیرو به مجلس رفت

طرح استیضاح وزیر نیرو به مجلس رفت نایب رییس کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق و ضعف مدیریت در حوزه انرژی، گفت: به‌دلیل نداشتن برنامه مدون و عدم اجرای قوانین مصوب، طرح استیضاح وزیر نیرو با امضای ۲۱ نماینده به هیئت‌رئیسه ارسال شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 22
کد خبر: ۲۷۸۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم نجفی با انتقاد از قطعی مکرر برق در کشور گفت: متأسفانه قطعی برق باعث بروز مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌هایی نظیر صنعت، آموزش، کشاورزی و سایر بخش‌ها شده است. این مشکلات ریشه در بی‌توجهی‌های گذشته دارد و همه تقصیرها متوجه وزیر فعلی نیست، اما انتظار مجلس و مردم این است که وزارت نیرو یک برنامه مشخص و مدون برای مدیریت این بحران ارائه کند.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: برنامه هفتم توسعه که با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس نهایی شده، این اختیار را به وزارتخانه‌ها داده است که بتوانند سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار به‌صورت ارزی و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به‌صورت ریالی با بخش خصوصی تفاهم‌نامه امضا کنند، به‌ویژه در حوزه انرژی. بنابراین راهکار قانونی فراهم بوده است.

نجفی با اشاره به ماده ۴۶ برنامه هفتم خاطرنشان کرد: طبق همین ماده، اختیار ایجاد سازمان بهینه‌سازی مصرف انرژی به رئیس‌جمهور داده شده است و دولت موظف به فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف انرژی شده است. همچنین قانون "مانع‌زدایی از صنعت برق" که سال گذشته تصویب شد، هنوز به‌درستی اجرایی نشده است.

نماینده مردم آستانه‌ اشرفیه تأکید کرد: مدیریت ضعیف در حوزه تأمین سوخت نیروگاه‌ها یکی از مصادیق ناکارآمدی است که مشکلات گسترده‌ای به همراه داشته، لذا بنده طرح استیضاح وزیر نیرو را تدوین کردم و تاکنون ۲۱ نفر از نمایندگان آن را امضا کرده‌اند. امروز این طرح به هیئت‌رئیسه مجلس ارسال شد./خانه ملت

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار