هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

موبایل‌قاپی با پابند الکترونیکی

موبایل‌قاپی با پابند الکترونیکی سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق موبایل قاپ خبر داد و گفت: یکی از این متهمان دارای سابقه زندان و پابند الکترونیکی بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۴۹
موبایل‌قاپی با پابند الکترونیکی

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ کیانوش نظری در توضیح بیشتر گفت: پیرو اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و مبارزه با سارقان موبایل قاپ، گشت کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن در حین گشت زنی در محله امام زاده حسن تهران به ۲ موتورسوار که پلاک وسیله نقلیه آنها مخدوش بود، مشکوک شده و آنها را تحت نظر قرار دادند.

وی افزود: در همین حین سارقان به سمت یکی از شهروندان که در حال مکالمه با تلفن همراه خود بود تغییر مسیر داده و در فرصتی مناسب تلفن همراه وی را به سرقت بردند.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: بلافاصله مأموران به تعقیب سارقان پرداخته و در یک تعقیب و گریز کوتاه هر ۲ را دستگیر و به همراه وسیله نقلیه و تلفن همراه مسروقه به کلانتری منتقل کردند.

نظری گفت: در بازرسی از متهمان ۲ دستگاه تلفن همراه که در همان روز سرقت کرده بودند کشف و هر ۲ متهم در بازجویی‌های انجام شده به جرم خود مبنی بر سرقت از شهروندان اعتراف کردند و به ۱۰ فقره سرقت دیگر نیز اقرار کردند.

وی نکته جالب ماجرا را چنین برشمرد که یکی از این متهمان به تازگی از زندان آزاد شده و دارای پابند الکترونیکی بود؛ اما با این حال ترک سارق دیگر نشسته و اقدام به سرقت می‌کرد که متعاقبا طی هماهنگی ازسوی مرجع قضایی مجددا به دادسرا تحویل داده شد.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت به شهروندان توصیه کرد: در معابر و مکان‌های شلوغ هنگام مکالمه با تلفن همراه، از هندزفری استفاده کرده و همچنین در صورت استفاده از تلفن همراه در اماکن عمومی تا حد امکان نسبت به اطراف خود هوشیار باشند تا امکان سرقت تلفن همراه را به حداقل برسانند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار