ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟

بارش‌ها تا پایان هفته ادامه دارد / تشدید بارش در این مناطق

بارش‌ها تا پایان هفته ادامه دارد / تشدید بارش در این مناطق بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور، امروز دوشنبه (۵ خرداد) بارش در بخش‌هایی از شمال و مرکز کشور پیش‌بینی می‌شود و تا پایان هفته با شدت و ضعف ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 26
کد خبر: ۲۷۹۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: «تداوم سامانه بارشی امروز در دامنه‌های البرز در استان‌های مازندران، گلستان، البرز، تهران، سمنان و همچنین در شمال استان‌های اصفهان، قم و مرکزی، شرق چهارمحال و بختیاری، غرب کهگیلویه و بویر احمد و شمال فارس، شمال یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی و ارتفاعات کرمان با افزایش ابر، بارش باران و رعد و برق همراه است.»

امروز تشدید فعالیت سامانه بارشی و تقویت ناپایداری‌های همرفتی به شکل رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ در البرز، تهران، سمنان، ارتفاعات مازندران با هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است. در این شرایط پرهیز از قرارگرفتن و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابه جایی عشایر، خودداری از برپا کردن چادر‌های مسافرتی در بستر رودخانه‌ها توصیه می‌شود.

فریبا گودرزی افزود: «از امروز تا چهارشنبه در بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز و نیمه شرقی کشور، بخش‌هایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، در برخی ساعات وزش باد شدید موقتی و در نقاط مستعد خیزش گرد و خاک مورد انتظار است.»

دریای خزر و تا ۳ روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.

در تهران نیز افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و رعد و برق همراه با وزش باد و احتمال خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی پایتخت ۲۰ و ۳۱ درجه است. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار