علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۵/۱؛ کاهش محسوس دما در نوار شمالی از شنبه آینده

سازمان هواشناسی با پیش‌بینی کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور برای استان‌های ساحلی دریای خزر هشدار زرد سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز چهارشنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است، تنها ساعات بعدازظهر در ارتفاعات شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، همچنین در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب کرمان افزایش ابر و رگبار پراکنده روی می‌دهد.

فردا پنجشنبه در شمال آذربایجان غربی، ارتفاعات شمال هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس رگبار پراکنده انتظار می‌رود. جمعه با گذر امواج کم‌دامنه تراز میانی از نوار شمالی کشور در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، گاهی وزش باد و رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

طی سه روز آینده در نوار شرقی، مرکز و جنوب کشور، وزش باد و گاهی خیزش گردوخاک پدیده غالب خواهد بود.

شنبه هفته آینده علاوه بر اینکه در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی در ارتفاعات واقع در گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی افزایش ابر، گاهی رگبار، رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، در نوار شمالی کشور نیز کاهش نسبی دما روی می‌دهد. در این روز، وزش باد در شرق و جنوب شرق افزایش و در مرکز و جنوب کشور کاهش می‌یابد.

یکشنبه آینده تنها در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شمال آذربایجان غربی، رگبار پراکنده انتظار می‌رود؛ همچنین وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در شرق کشور، به‌ویژه در ناحیه زابل پیش‌بینی می‌شود. از چهارشنبه تا جمعه دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج هستند.

نوع مخاطره: افزایش سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل

منطقه اثر: چهارشنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۱ و پنج‌شنبه ۱۴۰۴/۰۵/۰۲: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های مازندران و گلستان

اثر مخاطره: خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناور‌های سبک و اختلال در تردد شناور‌ها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی، احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

توصیه: ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق‌های سبک و تفریحی، ورود و خروج با احتیاط کشتی‌ها به بنادر، تردد با احتیاط کشتی‌های تجاری، محدود کردن فعالیت‌های شیلاتی و پشتیبانی صنایع فراساحل، اتخاذ تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی./ تسنیم 

کلمات کلیدی: هواشناسی رگبار
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار