پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد

پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی کاهش نسبی دما برای نیمه شمالی کشور از احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلفی از کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 10
کد خبر: ۲۸۶۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۱۹ مردادماه) در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب از جمله گیلان و مازندران همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی واقع در غرب کشور و نقاطی از هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس وقوع رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در روز دوشنبه (۲۰ مردادماه) در نیمه شمالی، شمال غرب کشور، سواحل دریای خزر و خراسان شمالی، آسمان ابرناک خواهد بود و وزش باد شمالی، کاهش نسبی دما و رگبار باران و رعد و برق انتظار می‌رود همچنین در شمال خوزستان، برخی نقاط ایلام، لرستان، ارتفاعات استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، هرمزگان و جنوب فارس، به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر، افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

ضیاییان افزود: در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۲۱ و ۲۲ مردادماه) در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، برخی نقاط سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ خواهد داد. این شرایط در روز پنجشنبه (۲۳ مردادماه) نیز در شرق سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز ادامه خواهد داشت، در حالی که در سایر مناطق کشور، جو پایدارمورد انتظار است.

به گفته وی طی پنج روز آینده، در نیمه شرقی کشور به‌ویژه در استان‌های خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان منطقه زابل، دامنه‌های جنوبی البرز و از دوشنبه تا چهارشنبه در استان‌های ایلام و خوزستان، در برخی ساعات وزش باد شدید، گاهی همراه با خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته ۸۰ درصد است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: هواشناسی رگبار
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار