به شماره‌های ناشناس خارجی جواب ندهید آتش‌سوزی انبار کاغذ در خیابان ظهیرالاسلام تهران/ سازمان آتش نشانی: حادثه ربطی به صهیونیست‌ها ندارد فیلم/تصاویر هوایی از آثار پاسخ موشکی ایران به رییم صهیونیستی در «بات یام» در نزدیکی تل‌آویو توصیه‌های سلامت روان برای روز‌های پرتنش گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی به حملات علیه ایران ندارد رونالدو در النصر بازنشسته می‌شود خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد چشم‌انداز محو صهیونیسم در «وعده صادق۳» هشدار مهم؛ اگر نور انفجار دیدید به هیچ وجه به سمت پنجره نروید تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های امروز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ چین: ما از ایران در دستیابی به راه‌حل حمایت می‌کنیم واکنش وزارت خارجه ایران به ادعا‌های مقامات فرانسه و آلمان آتش‌سوزی انبار ضایعات اطراف بندر شهید رجایی

درمان سرفه با به دانه/ از خواص شگفت‌انگیز تا هشدارهای مهم

در حالی که توت فرنگی جزو میوه های پرطرفدار و لذیذ است اما افرادی هستند که باید از مصرف آن اجتناب کنند یا احتیاط بیشتری به خرج دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دانه برای درمان سرفه و خلط گلو در کودکان و بزرگسالان، نسخه معروفی است که در مواقع سرماخوردگی به وفور توصیه می شود.
طرز دم کردن به دانه برای سرفه و گلو درد و درمان سرما خوردگی با به دانه

به دانه و دمنوش آن برای رفع مشکلاتی ناشی از گلو درد و... به شدت توصیه می شود؛ سرماخوردگی و آنفولانزا یکی از بیماری های شایع پاییز و زمستان است که با علائمی چون آبریزش بینی، گلودرد، سرفه و... همراه است. برای درمان سرماخوردگی و علائم آن داروهای فراوانی وجود دارند اما بسیاری از افراد ترجیح می دهند علائم این بیماری را با درمان های گیاهی بهبود بخشند.

برای تهیه چای یا دمنوش به دانه، به روش زیر عمل کنید:

مقداری آب را به جوش بیاورید.
دانه های خشک به دانه را در قوری بریزید.
مقداری آب جوش بر روی دانه ها بریزید.
درب قوری را بگذارید و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید.
اجازه دهید دمنوش به دانه به مدت 15 الی 20 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار بگیرد تا به خوبی دم بکشد.
خواص به دانه و دمنوش دانه های به

دمنوش به دانه فواید زیادی را به همراه دارد که عبارتند از:

دانه های به لعاب فراوانی داشته و برای رفع سرفه خشک و گرفتگی صدا مفید است.
دانه های به دارای خواص قوی ضد باکتریایی هستند و برای درمان بوی بد دهان و زخم های دهان استفاده می شوند.
دانه های به لعاب فراوان داشته وبرای رفع التهاب غشاهای مخاطی، گلو درد مفیدند.
دانه‌های میوه به خاصیت ضدباکتریایی داشته و عفونت ناشی از بیماری سرماخوردگی را درمان می کند.
مصرف یک فنجان دمنوش به دانه قبل از خواب التهاب ریه و تارهای صوتی سریع‌تر درمان می‌شود.
مصرف به دانه سیستم ایمنی بدن را هم تقویت می کند.
ژل حاصل از دانه های به، برای درمان سوختگی های سطحی پوست، آفتاب سوختگی و سوختگی ناشی از تعریق قابل استفاده است.
در طب سنتی دانه های به، برای درمان بواسیر تجویز می‌شوند.

عوارض مصرف به دانه

مصرف دمنوش به دانه عوارض زیادی ندارد اما جویدن دانه های به مضر است و باعث مسمومیت می‌شود. از له کردن یا جویدن این دانه‌ها خودداری کنید و دانه های به را با مقداری آب دم کرده تا سیانوریک این دانه‌ها از بین برود.
به دانه برای سرفه نوزاد و زنان باردار

دانه‌های به حاوی ماده‌ای سمی به نام سیانوریک هستند و خوردن به دانه برای خانم های باردار و نوزادان خطر مسمومیت را به همراه دارد البته در صورت جویده نشدن دانه ها احتمال آزاد سازی این سم در بدن بسیار کم است اما لازم است احتیاط رعایت شود./نمناک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده