تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است

عارف: مانعی بر سرراه توسعه روابط تهران - دوشنبه نیست

عارف: مانعی بر سرراه توسعه روابط تهران - دوشنبه نیست معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس‌جمهور تاجیکستان ضمن ابراز خرسندی از افزایش حجم مبادلات تجاری دو‌کشور، بر تقویت ارتباطات بخش‌های خصوصی و‌ ساز و‌ کارهای دیگر جهت افزایش هر چه بیشتر همکاری‌های اقتصادی تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 29
کد خبر: ۲۷۹۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف عصر امروز (پنجشنبه) به وقت محلی در دیدار با «امام علی رحمان» رئیس‌جمهور تاجیکستان به اشتراکات دیرینه تمدنی، فرهنگی، تاریخی و زبانی ایران و تاجیکستان اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران برای همکاری مشترک در زمینه ایجاد و تقویت مراکز علمی و ‌پژوهشی و فرهنگستان‌های دو‌ کشور و همچنین توسعه همکاری در زمینه‌های علمی، فرهنگی و فناوری آمادگی کامل دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور تاجیکستان را کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران خواند و با اشاره به سفر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به تاجیکستان تاکید کرد: دکتر پزشکیان همواره از خاطرات خود در شهر زیبای دوشنبه و همچنین دستاورد ها و مهمان‌نوازی دولت و ملت تاجیکستان به نیکی یاد می کند.

عارف همچنین با ابلاغ سلام‌های گرم و صمیمانه دکتر پزشکیان به رئیس‌جمهور تاجیکستان، گفت: دولت و ملت‌های ایران و تاجیکستان هموراه احساس می‌کنند که در کشور خود هستند.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: هیچ مانعی بر سر راه توسعه بیش از پیش روابط تهران-دوشنبه وجود ندارد.

امام علی رحمان رئیس‌جمهور تاجیکستان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از روند رو به رشد همکاری‌های دو‌کشور در عرصه‌های مختلف، اهمیت اجرایی شدن هر چه سریع‌تر توافقات و اسناد امضا شده در روابط فیمابین را خاطر نشان ساخت و تاکید کرد: لغو‌ روادید در توسعه گردشگری میان دو‌ کشور تاثیر بسزایی داشته است که در این راستا پاسداشت آئین‌های مشترک تاریخی و تمدنی دو ملت حائز اهمیت اساسی است.

رئیس‌جمهور تاجیکستان از معاون اول رییس‌جمهور برای سفر و حضور در کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال های طبیعی قدردانی کرد.

در این دیدار طرفین از همکاری‌های و حمایت‌های متقابل در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی ابراز رضایت کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار