دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ترامپ: عامل حمله کلرادو باید از آمریکا اخراج شود

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی حمله کلرادو به سیاست های جو بایدن رئیس جمهوری قبلی این کشور انتقاد و اعلام کرد : عامل حمله باید از آمریکا اخراج شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 02
کد خبر: ۲۷۹۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی گفت: حمله وحشتناک روز گذشته در بولدر در کلرادو آمریکا تحمل نخواهد شد. او از طریق سیاست مضحک مرز باز بایدن، که به کشور ما آسیب زیادی رسانده است، وارد آمریکا شد.

ترامپ تصریح کرد: او باید تحت سیاست "ترامپ" از کشور خراج شود. اقدامات تروریستی تا حد امکان تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: این نمونه دیگری از دلیل امن نگه داشتن مرزهای خود و اخراج افراطی های غیرقانونی و ضد آمریکایی از میهن خود است. من با قربانیان این فاجعه وحشتناک و مردم بزرگ بولدر در کلرادو ابراز همدردی می کنم!
در پی حمله به تجمع حامیان اسرائیل در شهر بولدر در ایالت کلرادو ایالات متحده، پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) اعلام کرد که عامل این حمله بازداشت شده است.

 شبکه خبری سی بی اس اعلام کرد، «مایک میچالک» مأمور ویژه اف‌بی‌آی عصر یکشنبه (به وقت محلی) اعلام کرد که مظنون حمله در ایالت کلرادو ۴۵ ساله و «محمد صبری سلیمان» نام دارد و در جریان حمله، شعار آزادی برای فلسطین سر می‌داده است.

اداره پلیس شهر بولدر پیش تر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که یک نفر روز یکشنبه ساعت یک و ۲۶ دقیقه بعدازظهر (به وقت محلی) در مرکز خرید «پرل استریت بولدر» به تجمع حامیان اسرائیل حمله کرده است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده