سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم

نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد

نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش بحمدالله با برنامه‌ریزی‌های منسجم و هدفمند در ساختار خود ۵ پایگاه موشکی را پیش‌بینی کرده است و هم‌اکنون در حال سازماندهی آنها هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری ظهر امروز در حاشیه بازدید از تجهیزات و دستاورد‌های موشکی گروه ۸۴۰ موشکی نیروی زمینی ارتش در آران و بیدگل ضمن عرض تسلیت سالروز شهادت امام باقر (ع) اظهار داشت: با توجه به اهمیت و جایگاه برجسته گروه ۸۴۰ موشکی در بین یگان‌های نزاجا و به منظور آگاه شدن از توان آمادگی رزمی، دفاعی و مهارتی و همچنین وضعیت آماده‌بکاری تجهیزات در این یگان حضور یافته و از نزدیک در جریان روند کار قرار گرفتیم.

وی با اشاره به توسعه و گسترش پایگاه‌های موشکی تاکید کرد: نیروی زمینی ارتش با برنامه‌ریزی‌های منسجم و هدفمند، در ساختار خود پنج پایگاه موشکی را پیش‌بینی کرده است و هم‌اکنون در حال سازماندهی آنها هستیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گروه ۸۴۰ موشکی را قدرتمند و در لبه فناوری تلقی و تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش با دارا بودن نیرو‌های زبده و متخصص خود آماده است تا به هر تهدیدی در هر سطح، زمان و مکانی پاسخی دندان‌شکن بدهد، بنابراین همواره چشمانمان به تهدید، دستانمان روی ماشه و گوشمان به فرمان فرماندهی معظم کل قوا است.

وی گفت: به مردم اطمینان خاطر می‌دهیم که نیرو‌های مسلح در نهایت آمادگی خود قرار دارند و آماده هستند تا هر تهدید بالقوه‌ای را در کسری از زمان در نطفه خاموش کنند و این آمادگی در زمان دفاع مقدس خود را به شایستگی نشان داده و پس از آن نیز بحمدالله روبه فزونی بوده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار