قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

حقوق کارمندان سه سازمان دولتی از خرداد بر اساس عملکرد پرداخت می‌شود

حقوق کارمندان سه سازمان دولتی از خرداد بر اساس عملکرد پرداخت می‌شود در این طرح حقوق ثابت کارمندان کاهش نمی‌یابد، اما میزان اضافه‌کار و مزایا بر اساس کیفیت و کمیت کار انجام‌شده تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ طرح جدید دولت برای پرداخت حقوق کارمندان بر اساس عملکرد وارد فاز اجرایی شد. این طرح با هدف افزایش عدالت، شفافیت و بهره‌وری در نظام اداری، به‌صورت آزمایشی در سه سازمان دولتی اجرا می‌شود.

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، از خرداد ۱۴۰۴، پرداخت حقوق و مزایای کارمندان در سازمان هواشناسی، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ملی پست ایران بر اساس عملکرد واقعی آن‌ها انجام خواهد شد. این طرح هم‌زمان در خود سازمان اداری و استخدامی نیز آغاز شده است.

در این طرح حقوق ثابت کارمندان کاهش نمی‌یابد، اما میزان اضافه‌کار و مزایا بر اساس کیفیت و کمیت کار انجام‌شده تعیین می‌شود. به گفته مسئولان این مدل پرداخت می‌تواند به افزایش انگیزه و کارایی در بین نیروهای انسانی منجر شود.
توصیه پزشکیان به اجرای طرح پرداخت حقوق کارمندان بر اساس عملکرد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در همایش اخیر خود با انتقاد از نظام فعلی پرداخت حقوق گفت: "چرا کسی که کار نمی‌کند حقوق می‌گیرد؟ چرا میان افراد پرتلاش و کم‌کار تفاوتی وجود ندارد؟"

او همچنین با اشاره به بی‌عدالتی در توزیع مزایا، تأکید کرد که برخی کارمندان کم‌کار از تمام مزایا بهره‌مند هستند، در حالی‌که افراد پرتلاش حتی فرصت استراحت ندارند.
هدف طرح پرداخت حقوق کارمندان بر اساس عملکرد چیست؟

به گفته علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی، این طرح به دستور مستقیم رئیس‌جمهور و با هدف اصلاح نظام پرداخت حقوق کارمندان دولت طراحی شده است. برای هر فرآیند کاری، قیمت‌گذاری مشخصی انجام شده تا حقوق و مزایا بر اساس عملکرد واقعی افراد تعیین شود.
آینده اجرای حقوق کارمندان بر اساس عملکرد 

این طرح فعلاً به‌صورت آزمایشی در سه سازمان اجرا می‌شود و پس از بررسی و اصلاح‌های لازم، به تدریج در سایر دستگاه‌ها و نهادهای دولتی نیز اجرایی خواهد شد. به گفته معاون رئیس‌جمهور، هدف نهایی ایجاد نظام پرداخت مبتنی بر عدالت، بهره‌وری و شفافیت در سراسر بدنه اجرایی کشور است./اقتصادآنلاین

کلمات کلیدی: حقوق کارمندان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار