پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت

سرمایه‌گذاری ۸ میلیارد دلاری روسیه در گاز ایران

سرمایه‌گذاری ۸ میلیارد دلاری روسیه در گاز ایران سفیر ایران در مسکو گفت: بر اساس توافق میان دو کشور، روسیه قرار است، هشت میلیارد دلار در طرح‌های گازی ایران سرمایه گذاری کند که تاکنون نزدیک به پنج میلیارد دلار از این رقم قطعی شده و بقیه قراردادها نیز به سمت قطعیت می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 05
کد خبر: ۲۷۹۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم جلالی این سخنان را در دیدار با جمعی از ایران‌شناسان برجسته روس بیان کرد.


سفیر ایران در روسیه در این دیدار با تشریح سرمایه‌گذاری روسیه در حوزه انرژی و نفت بویژه در میادین گازی کشورمان تاکید کرد: در سال 2024 روسیه بزرگترین سرمایه‌گذار خارجی در ایران بود. 

بر اساس توافق میان دو کشور، روسیه قرار است، هشت میلیارد دلار در طرح‌های گازی ایران سرمایه گذاری کند که تاکنون نزدیک به پنج میلیارد دلار از این رقم قطعی شده و بقیه قراردادها نیز به سمت قطعیت می‌رود.

پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند


جلالی در این دیدار با اشاره به امضای معاهده جامع مشارکت راهبردی ایران و روسیه و لازم اجرا شدن موافقتنامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، گفت: روابط دو کشور اکنون به سطح روابط راهبردی ارتقا پیدا یافته است و رفت و آمدهای سطح بالا بین مسئولان دو کشور وجود دارد و به زودی شاهد سفر آقای ولادیمیر پوتین به تهران خواهیم بود.
وی افزود: لازم الاجرا شدن موافقنامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تداوم مذاکرات طرح انتقال گاز روسیه از طریق ایران، خریداری 50 هزار هکتار از زمین‌های احداث راه آهن رشت-آستارا برای تکمیل راهگذر (کریدور) شمال-جنوب و واگذاری آن به روسیه با هدف آغاز مطالعات زمین شناسی توسط از جمله فرصت‌های خوب پیش روی دو کشور است.
جلالی توسعه روابط پولی و بانکی دو کشور را از دیگر مصادیق ارتقای روابط دو کشور خواند و تاکید کرد: شبکه میر و شتاب به هم متصل شده‌اند و امکان دریافت و پرداخت بانکی برای تجارت‌های خُرد، دانشجویان ایرانی در روسیه و گردشگردان فراهم شده است و در آینده نیز این طرح تکمیل خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار