وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تکذیب فراخوان اعتراضی از جانب بزرگ طایفه اهل سنت در سیستان و بلوچستان

تکذیب فراخوان اعتراضی از جانب بزرگ طایفه اهل سنت در سیستان و بلوچستان بزرگ طایفه ریگی گفت: هرگونه اعلام فراخوان اعتراضی که به نقل بنده در فضای مجازی منتشر شده است را تکذیب می کنم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 16
کد خبر: ۲۸۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  بشیراحمد ریگی در گفت وگو با عصرهامون افزود: بنده یک معلم بازنشسته هستم که اهل سیاست هم نیستم اما امروز از طریق دوستان و آشنایان متوجه شدم که به خاطر تغییر قیمت بنزین مطالبی به نقل از من در فضای مجازی منتشر شده و خواستار برخورد تجعات شده اند.



وی ادامه داد: تمامی حرفها و مطالبی که به نقل از بنده منتشر شده از اساس کذب و ساخته دست مغرضان است و من حتی یک کلمه نیز در این خصوص صحبتی انجام نداده ام و به طور کلی اظهارنظر در این خصوص مربوط به بنده نیست چون تصمیمی که گرفته شده در سطح کلان ملی بوده است.



وی تاکید کرد: برخی ها میخواهند شیعه و سنی را در مقابل یکدیگر قرار دهند و از آب گل آلود برای منافع خود ماهی گیری کنند اما حقیقت امر این است که فارس و بلوچ از سالهای بسیار دور در کنار هم زندگی مسالمت آمیز داشته و هرگز بحث شیعه و سنی میان آنها مطرح نبوده است.



وی تصریح کرد: خداوند افرادی را که به دنبال تفرقه و ایجاد شکاف قومیتی هستند نبخشد اما همه باید بدانند که ما مسلمان و انسان هستیم و زمانی که کتاب الهی و دین ما یکی است پس دلیلی برای تفرقه وجود ندارد.



وی با اشاره به اینکه میان شیعه و سنی مشترکات بسیاری وجود دارد ادامه داد: کسانی که به نقل از بنده شایعاتی را در خصوص تجمعات اعتراضی بنزین مطرح کرده اند باید هر چه سریع تر شناسایی شوند و بنده نیز با تکذیب مجدد آن خواستار برخورد قانونی با افراد شایعه پراکن هستم.



به گفته ریگی؛ بنده ضمن محکومیت هرگونه تفرقه افکنی و ایجاد تشنج در سیستان وبلوچستان و کشور علیه این افراد دروغگو و شایعه پراکن اعلام جرم‌خواهم کرد و از آنها هرگز نخواهم گذشت.



شایان ذکر است در پی اصلاح قیمت بنزین، برخی گروه ها در فضای مجازی به نقل از بزرگ طایفه ریگی فراخوان تجمع اعتراضی و راه بندان داده بودند که وی قویاً آن را تکذیب کرد.

منبع: راه دانا

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار