قطر: مذاکرات غیرمستقیم غزه ادامه دارد فایننشال تایمز: بزرگترین بندر اروپا خودش را برای جنگ احتمالی با روسیه آماده می‌کند بقائی: هیچ درخواست ملاقاتی به طرف آمریکایی داده نشده است آلمان سفیر چین را احضار کرد فیدان: ایران را در جریان موضع آمریکا درباره مذاکرات هسته‌ای قرار دادیم فرانسه از اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه روسیه خبر داد جسد بی‌جان نماینده پارلمان فرانسه در منزل شخصی او پیدا شد شمار تلفات سیل در تگزاس به ۱۰۴ نفر رسید انتقال مدیر دفتر شبکه المیادین به زندان عوفر چهره نتانیاهو بعد از شنیدن خبر تارومار شدن نظامیان اسرائیل در غزه + عکس ترامپ در دیدار نتانیاهو: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است اولیانوف: غنی‌سازی ۶۰ درصدی پاسخ ایران به تحریم‌ها و فشار‌های غرب است عراقچی: ایران از محکومیت قاطع تجاوزات اخیر رژیم اسرائیل و آمریکا توسط بریکس قدردانی می‌کند آکسیوس: ترامپ به‌دنبال توافق با نتانیاهو بر سر آینده غزه است فرستاده ترامپ: در حال تدوین طرحی برای آینده لبنان هستیم

عبدالملک الحوثی: دشمن با استقلال ایران مقابله می‌کند

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد که ایران قدرتی الهام‌بخش برای امت اسلامی و الگویی برای مقابله با سلطه‌طلبی غرب محسوب می‌شود. این همان چیزی است که رژیم صهیونیستی و آمریکا نمی‌خواهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۲۸۰۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالملک الحوثی رهبر انصار الله با اشاره به اینکه ما در مرحله مهمی قرار داریم، گفت:  درگیری بین امت ما و صهیونیست‌ها در این مرحله بسیار مهم است.

وی افزود: دو گزینه وجود دارد یکی تسلط انها است که در این صورت زیان دنیا و اخرت را خواهیم داشت و ضد استقلال و آزادی است.گزینه دیگر قبول نکردن ولایت انها است اینکه به امت دستور بدهند. مسیر دیگر مقابله با توطئه‌های آنها است. 

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: این بهترین موضع گیری است که تحت پشتیبانی خداوند قرار می‌گیریم. دشمنان می‌خواهند همه موانع را بردارند و در این‌چهارچوب حملات به ایران انجام ‌شد.دشمن میداند که ایران یک نمونه مستقل است. آزاده، اسلامی و حامی مساله فلسطین است.

وی افزود: دشمن صهیونیستی به‌خوبی دریافته است که جمهوری اسلامی ایران الگویی مستقل، آزاد و اسلامی است؛ کشوری که حامی مسئله فلسطین، مدافع آرمان‌های امت اسلامی و یاور مظلومان و مستضعفان در سراسر جهان به شمار می‌آید.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: ایران اسلامی امروز نه‌تنها یک حکومت متمدن و دارای پشتوانه مردمی است، بلکه قدرتی الهام‌بخش برای امت اسلامی و الگویی برای مقابله با سلطه‌طلبی غرب محسوب می‌شود. این همان چیزی است که رژیم صهیونیستی و متحدان آن همچون آمریکا، انگلیس و فرانسه هرگز نمی‌خواهند.

وی گفت: آن‌ها خواهان آن نیستند که در میان کشورهای اسلامی، نظامی وجود داشته باشد که آزاد و مستقل باشد، تسلیم آن‌ها نشود، در برابر سلطه ایستادگی کند، و از موضع عزت و استقلال در مسائل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تصمیم‌گیری کند.

عبدالملک در ادامه با اشاره به اینکه حمله اخیر اسرائیل به ایران اقدامی آشکار، وقیحانه و مغایر با تمامی قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد بوده افزود: تجاوزی به یک کشور دارای حاکمیت و استقلال که نه‌تنها جنایتی ظالمانه، بلکه اقدامی جنایت‌کارانه و خشن علیه تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌رود.

وی افزود: در این تجاوز، فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و فرزندان این ملت هدف قرار گرفتند؛ شماری از آن‌ها به شهادت رسیدند یا مجروح شدند و همچنین شهروندان غیرنظامی و تأسیسات حساس از جمله مراکز هسته‌ای هدف حملات نظامی قرار گرفتند.

رهبران انصارالله یمن اظهار داشت: حمله به مراکز هسته‌ای، به‌ویژه زمانی که مکان‌هایی برای نگهداری مواد خطرناک در آن وجود دارد، اقدامی به‌غایت مجرمانه و بسیار خطرناک است که پیامدهای فاجعه‌باری می‌تواند به‌دنبال داشته باشد.این حملات هیچ‌گونه توجیه حقوقی، اخلاقی یا سیاسی ندارند و تجاوز اسرائیل به ایران یک جنایت آشکار و محکوم‌شده در تمامی موازین بین‌المللی است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار