دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

انتقاد رهبر انصار الله از عربستان سعودی به دلیل محدود کردن مراسم حج

انتقاد رهبر انصار الله از عربستان سعودی به دلیل محدود کردن مراسم حج رهبر انصارالله یمن با انتقاد از سعودی‌ها گفت که آن‌ها به بهانه کرونا، مناسک حج را به یک «مناسبت سمبیلک» تقلیل داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید عبدالملک بدر الدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن اقدام عربستان سعودی در ایجاد محدودیت برای مراسم حج امسال را مخالف نص صریح قرآن دانست و از این کشور انتقاد کرد.

 

رهبر انصارالله یمن شانگاه پنجشنبه طی سخنانی فرارسیدن عید سعید قربان را به یمنی‌ها و مسلمانان جهان تبریک گفت و اظهار داشت که عید امسال در حالی فرامی‌رسد که حوادث بزرگی برای امت سلمان رخ داده که عدم استقبال حجاج از سایر کشورهای اسلامی و تبدیل آن به یک «مناسبت سمبلیک» از مهمترین این اتفاقات است.

 

او گفت: «منحصر کردن حج به تعداد بسیار کمی از حضار و حاجیان آن هم از یک کشور مخالفت آشکار با آیات صریح قرآن بوده و زیرپا گذاشتن یکی از ویژگی‌های برجسته مناسک حج به عنوان فریضه جهانی است».

 

رهبر انصارالله یمن اقدام سعودی‌ها در ایجاد محدودیت در تعداد حجاج را «اقدامی غیرقانونی» دانست و گفت که این گونه اقامات «جنایت بزرگی» در حق یکی از ارکان مهم دین اسلام و بیت‌الله الحرام و مشاعر مقدس است.

 

سید بدرالدین الحوثی به تاریخ مناسک حج اشاره کرد و گفت که در گذر تاریخ و حتی تاریخ معاصر بیماری‌ها و حوادث زیادی بوده ولی آیین حج از کشورهای اسلامی هرگز تعطیل نشده بود.

 

او گفت که در شرایط کنونی و با توجه به وجود امکانات پزشکی می‌شد بین کشورهای اسلامی در نحوه انجام اقدامات پزشکی لازم در مناسک حج امسال هماهنگی و همکاری کرد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار