محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

مهاجرانی: اسرائیل ۴۵ کودک و زن را در ایران به شهادت رساند

مهاجرانی: اسرائیل ۴۵ کودک و زن را در ایران به شهادت رساند سخنگوی دولت گفت: در طول این چند روز بر اثر حملات اسرائیل تاکنون ۴۵ زن و کودک به شهادت رسیدند و ۷۵ نفر از زنان و کودکان مصدوم شدند که نشان می‌دهد اسرائیل دروغ می‌گوید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۲۸۰۹۹۸
مهاجرانی: اسرائیل ۴۵ کودک و زن را در ایران به شهادت رساند

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در گفت‌وگویی تلویزیونی با تأکید بر اینکه "ما در یک جنگ تحمیلی قرار گرفتیم. "، گفت: وقتی بدانیم این جنگ به ما تحمیل شده است، نوع واکنش ما متفاوت است.

وی افزود: امروز یکی از عوامل قدرت ما آرامش مردم و انسجام ملی است، همه ایرانیان امروز پای کار ایران هستند حتی کسانی که دلخوری داشتند.

مهاجرانی ادامه داد: متعهد به شفاف‌سازی و ارائه دقیق اطلاعات هستیم، مردم مراقبت کنند که عامل گسترش اطلاعات نباشیم، با گرفتن عکس یا انتقال یک ویدئو ممکن است اطلاعاتی را انتقال دهیم.

سخنگوی دولت گفت: از نزدیک‌شدن به محل حادثه خودداری کنیم و بدانیم هرچه کمتر حضور داشته باشیم نیرو‌های امدادی بهتر کار خود را انجام می‌دهند، همچنین با توجه به دورکاری ادارات نیاز به رفت‌وآمد زیاد نداریم و از موارد غیرضروری خودداری کنیم.

مهاجرانی یادآور شد: در طول این چند روز شاهد شهادت ۴۵ زن و کودک بودیم. ۷۵ نفر از مصدومان از بین زنان و کودکان هستند، شاهد حمله به بیمارستان فارابی کرمانشاه هم بودیم که اثبات خوی وحشی‌گری رژیم صهیونی و دروغ بودن ادعای آنان در زمینه هدف قرار ندادن مردم عادی است.

وی تأکید کرد: در زمینه باز بودن مراکز امن برای مردم از جمله متروها، برخی ایستگاه‌ها دیشب باز بودند و سایر ایستگاه‌ها نیز هنوز تمهیدات کاملی ندارند و به‌زودی آنها نیز به این جمع اضافه می‌شوند.

سخنگوی دولت ادامه داد: اگر برخی مردم انتخاب کردند از شهر خارج شوند احترام می‌گزاریم و از نیرو‌های راهور نیز تشکر می‌کنیم و از مردم می‌خواهیم با آنها همکاری کنند، همچنین از مردمی که آغوش خود را برای پذیرش مردم باز کردند تشکر می‌کنم.

مهاجرانی گفت: خواهش می‌کنم به پیامک‌هایی که مبنی بر تخلیه شهرهاست اصلاً توجه نکنید، این موضوع از اقدامات دشمن در جنگ روانی است، امور اساسی در دست اجراست. بانک‌ها کار خود را انجام می‌دهند، ولی در راستای حفظ سرمایه‌های مردم، بازار بورس تعطیل است تا ثبات به این بازار بازگردد و تا اطلاع ثانوی این بازار تعطیل است.

وی تأکید کرد: بدیهی است با توجه به حملات سایبری دشمن که ممکن است مراکز زیرساختی در حوزه فناوری اطلاعات باشد، برای پایداری شبکه، زمان‌هایی مجبور به پایین آوردن سرعت شبکه باشند. شهروندان بدانند اقدام به کاهش سرعت اینترنت موقتی است و برای دفع حملات سایبری انجام می‌شود، این موضوع هدفمند، کنترل‌شده و فنی است و با تصمیم مدیریتی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت یادآور شد: از همه شهروندان خواهش می‌کنم در انتشار اخبار تأییدنشده یا تصاویر تحریک‌آمیز و بازنشر شایعات مراقبت کنند، فراموش نکنیم از ارکان قدرت ما آرامش اجتماعی و حفظ همبستگی ملی نیاز ماست که به‌خوبی شاهد آن هستیم.

وی اعلام کرد: پرداخت مطالبات گندمکاران از فردا به‌تدریجی که گندم‌ها تحویل شده است، پرداخت‌ها هم انجام می‌شود. پرداخت دارویار برای داروخانه‌ها هم طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه از فردا انجام می‌شود.

مهاجرانی گفت: پرداخت حقوق خرداد مشابه با اردیبهشت انجام می‌شود، چون برخی دستگاه‌ها دورکار هستند و برخی محاسبات که باید انجام شود کمتر انجام شده است، مابه‌التفاوت آن در حقوق تیرماه لحاظ خواهد شد.

وی ادامه داد: برای اورژانس و هلال احمر تخصیص ویژه‌ای انجام شده است و ذخایر راهبردی ما در وضعیت کاملاً مناسبی است و هیچ نگرانی از این منظر وجود ندارد و برای انتقال کالا‌های اساسی از بندر‌های مختلف تمهیدات لازم با سازمان بنادر، گمرکات و سازمان استاندارد انجام شده است و اختیار کافی هم به سازمان برنامه استان‌ها داده شده است.

مهاجرانی تأکید کرد: استانداران نیز در این زمینه اختیار کافی دارند تا برخی اماکن مثل مدارس، مساجد و امام‌زاده‌ها را برای حضور مردم در اختیار قرار دهند.

سخنگوی دولت اظهار کرد: در حوزه درمان از نخستین دقایق تجاوز رژیم صهیونیستی وزیر بهداشت اتاق بحران را در وزارتخانه تشکیل داد و در استان‌ها نیز این اتاق تشکیل شد، در سازمان اورژانس هم کار با قدرت در حال انجام است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار