رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد

ذخایر کافی دارو در کشور؛ ارز دارو تامین شده است

یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: ارز اختصاص یافته به حوزه دارو، در دو قالب ارز ترجیحی و غیر ترجیحی تأمین شده و ذخیره دارویی کشور برای شش ماه آینده پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۲۸۰۹۹۹
ذخایر کافی دارو در کشور؛ ارز دارو تامین شده است

به گزارش راهبرد معاصر، حسین عبدلی عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در رابطه با وضعیت دارو، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی با توجه به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، گفت: ارز اختصاص یافته به حوزه دارو توسط بانک مرکزی، در دو قالب ارز ترجیحی و غیر ترجیحی تأمین شده و در حال حاضر، ذخیره دارویی کشور برای شش ماه آینده پیش‌بینی و تأمین شده است.

وی با تأکید بر اینکه مردم نگران کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نباشند، اذعان کرد: هیچ نگرانی بابت کمبود مواد اولیه دارویی وجود ندارد. همچنین درباره قیمت‌گذاری دارو، با توجه به تغییر نرخ ارز و حذف ارز ترجیحی، افزایش قیمت اجتناب‌ناپذیر است؛ اما تلاش می‌شود با مشارکت بیمه‌ها، فشار اقتصادی به مردم کاهش یابد و امکان تهیه دارو با قیمت‌های قبلی یا با افزایش حداقلی همچنان فراهم باشد.

سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت عمدتاً در راستای منافع سیاسی کشور‌های غربی تنظیم می‌شود

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی همچنین در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه و سکوت سازمان جهانی بهداشت (WHO) در این خصوص، اظهار داشت: متأسفانه سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت عمدتاً در راستای منافع سیاسی کشور‌های غربی تنظیم می‌شود. تا زمانی که منافع غرب به خطر نیفتد، این سازمان واکنش جدی نشان نمی‌دهد.

وی تصریح کرد: سازمان جهانی بهداشت باید نسبت به حملات بی‌دلیل اسرائیل به ایران و جنایات این رژیم در نوار غزه، موضع‌گیری شفاف و محکومیت رسمی داشته باشد. متأسفانه در سال‌های اخیر این نهاد بین‌المللی از صداقت لازم در ارزیابی سلامت عمومی و عدالت بهداشتی فاصله گرفته و عملکرد آن در قبال ظلم‌های آشکار، از جمله جنایات رژیم صهیونیستی، جای تأمل جدی دارد.

عبدلی با اشاره به تاریخچه جنایت‌های اسرائیل، از جمله فجایع اردوگاه‌های صبرا و شتیلا، خاطر نشان کرد: امروز برای افکار عمومی جهان روشن شده است که شعار‌های دموکراسی و آزادی که از سوی غرب مطرح می‌شود، تنها تا زمانی اعتبار دارد که منافع آنها تأمین شود. در غیر این صورت، این شعار‌ها به ابزار‌هایی برای سرپوش گذاشتن بر ظلم علیه ملت‌های مستقل و ضعیف تبدیل می‌شوند./ مهر

کلمات کلیدی: دارو سلامت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار