اصابت موشک‌های ایران به یک هدف حساس در تل‌آویو/ زخمی شدن ۱۰ اسرائیلی 

رسانه‌های عبری از اصابت موشک‌های ایرانی به یک هدف حساس در تل‌آویو خبر دادند. رسانه عبری افزودند: به احتمال زیاد سایت‌های جایگزین مخفی مغز الکترونیک و اطلاعاتی اسرائیل، «واحد ۸۲۰۰» در هرتزلیا به طور کامل نابود شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 17
کد خبر: ۲۸۱۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری نوشتند موشک‌های ایرانی به یک هدف حساس در تل‌آویو اصابت کرد.

طبق گزارش این رسانه‌ها، یکی از موشک‌ها به اتوبوس شهرک نشینان در تل‌آویو اصابت کرد.

این رسانه‌ها افزودند احتمالا همچنان افرادی زیر آوار‌های ساختمانی که در منطقه تل‌آویو بزرگ هدف قرار گرفت هستند.

همچنین این رسانه‌ها تأکید کردند یک ساختمان هشت طبقه در هرتزلیا در شمال تل‌آویو هدف قرار گرفت.

کانال ۱۲ عبری گزارش داد ایران صبح امروز ۳۰ موشک را در سری آخر به سمت اراضی اشغالی شلیک کرد.

اورژانس رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد ۱۰ صهیونیست حین فرار به پناهگاه زخمی شدند.

این پس از آن بود که رسانه‌های اسرائیلی از انفجار‌های مهیب در مناطقی در شرق تل‌آویو و شهرک‌های غرب رام الله خبر دادند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، آژیر‌های حمله هوایی روز سه‌شنبه در اراضی اشغالی به صدا درآمد.

ارتش اشغالگر نیز تایید کرد موشک‌هایی را که از ایران شلیک شده است، با صدای انفجار‌های مهیبی در قدس اشغالی و تل‌آویو رصد کرده است.

ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد: «پس از شناسایی شلیک موشک از ایران، آژیر‌های حمله هوایی در چندین منطقه اسرائیل به صدا درآمد. نیروی هوایی اسرائیل در تلاش برای رهگیری و انهدام موشک‌هاست.»

منابع صهیونیستی همچنین از اصابت موشک ایرانی به منطقه گوش دان تل‌آویو خبر دادند. رسانه‌های فلسطینی در سرزمین‌های فلسطینی بدون ذکر منبع، از شنیدن صدای انفجار در کرانه باختری خبر دادند.

این در حالی است که پدافند هوایی ایران یک پهپاد را در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای نطنز سرنگون کرده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: تل آویو موشک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار