اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

هزینه سرسام آور رهگیری موشک‌های ایران برای اسرائیل

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» گزارش داد که تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران همزمان با جنگ غزه، هزینه بسیار گزافی را بر صهیونیست‌ها تحمیل و آنها را در باتلاق عمیق دیگری گرفتار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «اسرائیل هیوم» امروز گزارش داد که تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران هزینه سرسام‌آوری را در بعد اقتصادی و اجتماعی به اسرائیلی‌ها تحمیل می‌کند و در آینده آنها را گرفتار خواهد کرد.

این روزنامه نوشت، نیروهای مسلح ایران در پاسخ به حمله اسرائیل تاکنون بیش از ۳۰۰ موشک بالستیک و ۱۰۰ پهپاد بدون سرنشین به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌اند.

در همین حال، رژیم صهیونیستی برای رهگیری این موشک‌ها و پهپادها، تمام سیستم‌های دفاعی خود را که برخی از آنها پیشرفته‌ترین سیستم‌های دفاعی جهان و برخی دیگر گران‌ترین آنها هستند، فعال کرده است.

همچنین این رژیم برای رهگیری موشک‌های ایرانی از سامانه‌های «پیکان»، «فلاخن داود»، «باراک ماگان» و سامانه‌های «تاد» آمریکایی استفاده می‌کند که هزینه هر رهگیری آنها از صدها هزار دلار تا ۱۵ میلیون دلار متغیر است.

اسرائیل هیوم نوشت، صهیونیست‌ها مجبور هستند در رهگیری موشک‌های ایرانی میلیون‌ها دلار صرف کنند و از همین رو هزینه زندگی در سرزمین‌های در حال افزایش است.

در همین ارتباط، هفته گذشته، وزارت حمل و نقل رژیم صهیونیستی از افزایش قیمت حمل و نقل عمومی خبر داد و از ظاهر امر پیداست این هزینه‌ها به صورت روزافزون افزایش می‌یابد.

به گزارش این رسانه صهیونیستی، در حالی که رژیم صهیونیستی همچنان در باتلاق جنگ غزه گرفتار بوده و درگیر رکود اقتصادی، افزایش شدید هزینه‌های زندگی و کسری بودجه است، حمله به ایران پرهزینه‌تر و خطرناک‌تر برای اسرائیل است و باعث می‌شود که اسرائیلی‌ها با بحران اقتصادی دست و پنجه نرم کنند و این مسئله موجودیت رژیم را به خطر خواهد انداخت.

اسرائیل هیوم نوشت، صهیونیست‌ها از این پس، نه تنها مالیات، بلکه هزینه مواد غذایی، قیمت برق، حمل و نقل و شاید به زودی هزینه آموزش و دارو را پرداخت خواهند کرد.

همچنین این روزنامه با اذعان به اینکه جنگ فقط یک مسئله امنیتی نیست، بلکه به شدت بر بعد اقتصادی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد، نوشت، در حالی که صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی سال‌هاست با هزینه‌های غیرقابل تحمل زندگی دست و پنجه نرم می‌کنند، بار دیگر با به ‌راه انداختن جنگ علیه ایران در باتلاق عمیق دیگری گرفتار شده‌اند و امنیت و اقتصاد دچار چالش بسیار جدی خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر