واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

موج ۱۵ عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از آغاز دور جدید حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 19
کد خبر: ۲۸۱۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ عملیات پهپادی امروز سپاه با بیش از ۱۰۰ فروند انواع پهپادهای رزمی و انتحاری علیه اهداف نظامی به ویژه سامانه‌های دفاع ضد موشکی در حیفا و تل‌آویو ادامه دارد.

سپاه اعلام کرد: روند افزایشی و عملیات تاثیر محور موشکی علیه اهداف نظامی و صنعت نظامی در دستور کار است.

شب گذشته موج دوازدهم عملیات وعده صادق ۳ با شلیک موشک‌های فوق سنگین، دوربرد و دو مرحله‌ای سجیل علیه رژیم جنایتکار صهیونیستی انجام شد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با آغاز این عملیات در بیانیه ای خطاب به ساکنین سرزمین‌های اشغالی قدس تاکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه ملت قهرمان ایران، سیستم پدافندی ارتش صهیونی را در طول چندین عملیات پیشین درهم شکسته‌اند و اکنون آسمان اراضی اشغالی، آغوش خود را برای موشک‌ها و پهپادهای ایران باز کرده است.

این بیانیه می افزاید: حملات موشکی، تاثیرمحور و ممتد خواهد بود، چنان که روز گذشته مقرهای موساد، آمان و پایگاه‌های جنگنده‌های ارتش در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی هدف قرار گرفت.

در این بیانیه آمده است: فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده بود که درب‌های جهنم به روی شما باز خواهد شد. موشک‌های رعدآسای هوافضای سپاه پاسداران نخواهد گذاشت لحظه‌ای را بیرون از پناهگاه‌های زیرزمینی سر کنید. چند روزی است که رنگ آفتاب را به خود ندیده‌اید.

سپاه پاسداران در بیانیه خود اضافه کرد: اطمینان داشته باشید لحظه‌ای صدای آژیرهای قرمز قطع نخواهد شد. یا باید «مرگ تدریجی» را در زندگی جهنمی در پناهگاه‌ها انتخاب کنید یا جان خود را از موشک باران بیست و چهار ساعته نجات دهید و هرچه زودتر از سرزمین‌های غصب شده توسط اجدادتان، فرار کنید تا شاید زنده بمانید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار