سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

آخرین اخبار از هشتمین روز از حمله اسرائیل به ایران

در جریان هشتمین روز از تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی به ایران اسلامی، ارتش تروریستی اسرائیل به برخی از مناطق کشورمان حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 20
کد خبر: ۲۸۱۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از حمله ناجوانمردانه اسرائیل به ایران که در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا انجام شد و به شهادت فرماندهان سپاه و مردم و دانشمندان هسته‌ای منجر شد، ایران نیز در حملات هوشمندانه، حساب شده و کوبنده، مواضعی از رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است.

جزئیات تعرض رژیم صهیونیستی به مرکز جامع سلامت میانراهان در کرمانشاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه جزئیات تعرض رژیم صهیونیستی به مرز جامع سلامت میانراهان در کرمانشاه را تشریح کرد.

آخرین اخبار از هشتمین روز از حمله اسرائیل به ایران

علی سروش اظهار کرد: روز گذشته در پی تعرض رژیم صهیونیستی به استان کرمانشاه، مرکز جامع سلامت شبانه روزی شهری و روستایی میانراهان خسارت جدی دید.

وی افزود: در این تعرض پایگاه فوریت‌های این مرکز، پاویون پزشکان و سرمایه داری این مرکز به صورت کامل تخریب شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: ساختمان مرکز جامع سلامت نیز دچار خسارت شد که نیاز به تعمیرات کلی دارد.

وی ادامه داد: در این تعرض تجهیزات این مرکز دچار خسارت زیادی شدند که برآورد کلی در این خصوص به زودی اعلام خواهد شد، ضمن اینکه با توجه به اینکه مرکز سلامت میانراهان دارای جمعیت تحت پوشش ۱۰ هزار نفری بوده و ۱۳ خانه بهداشت تحت پوششاین مجموعه بوده اندتا اطلاع ثانوی ارائه خدمات در مدرسه‌ای در محدوده ارائه خواهد شد.

سروش یادآور شد: در این مرکز خدمات پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، آ زمایشگاه، مامایی و بهداشتی ارائه و در شرایط عادی روزانه ۱۰۰ نفر مراجعه کننده داشته است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به خسارات وارده آمبولانس این مرکز از چرخه خدمت خارج شد.

تصاویری از تعرض صهیونیست‌ها به یک مرکز درمانی دیگر در کرمانشاه

 

 

حمله رژیم صهیونیستی به ۲ منطقه در اطراف تبریز

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به ۲ نقطه در اطراف تبریز خبر داد.

مجید فرشی افزود: اطراف فرودگاه تبریز و همچنین محدوده غرب در خارج از شهر تبریز هدف حملات صهیونیست‌ها قرار گرفته بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی عنوان کرد: همزمان با تجاوزات صهیونیست‌ها پدافند هوایی مشغول مقابله با اهداف پروازی متخاصم است.

پدافند تبریز فعال شد

حوالی ساعت ۱۰ صبح جمعه فعالیت پدافند هوایی تبریز فعال شد.

حوالی ساعت ۱۰ صبح امروز جمعه فعالیت پدافند هوایی تبریز شروع شد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار