آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | طلا از ۲۶ میلیون عبور کرد آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی دوباره رکورد زد جزییات جدید افزایش کالابرگ چهار دهک اول آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز | آخرین قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه امامی، نیم سکه و ربع سکه سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید معوقات اردیبهشت بازنشستگان چه زمانی واریز می‌شود؟ جزئیات جدید قیمت هر شانه تخم مرغ چقدر شد؟ حقوق ریالی، داروی دلاری؛ بازنشستگان زیر بار هزینه‌های درمانی کمر خم کردند قیمت دلار امروز جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ روایت تازه از حادثه فلای‌دبی/ ادعای ارتباط کمک‌خلبان با ایران رد شد پانسیون‌نشینی در تهران/ اجاره اتاق یک‌نفره در تهران تا ۲۵ میلیون در ماه؟ خبر خوش برای تهران، سد کرج پر آب شد مداخله 2 میلیارد دلاری؛ بانک مرکزی چگونه ترمز دلار را می‌کشد؟ شناسنامه‌دار شدن کارت‌های آزاد سوخت در سراسر کشور تا ۳ ماه آینده

وزیر جهاد کشاورزی: مردم دغدغه‌ای برای تامین کالای اساسی نداشته باشند

وزیر جهاد کشاورزی: مردم دغدغه‌ای برای تامین کالای اساسی نداشته باشند وزیر جهاد کشاورزی بر اساس شرایط فعلی در کشور اظهار کرد: هیچ محدودیت و منعی برای صادرات محصولات کشاورزی به ویژه سیب‌زمینی و پیاز ایجاد نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 20
کد خبر: ۲۸۱۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ طی روزهای اخیر که رژیم اشغالگر صهیونیست به ایران تجاوز کرد، تامین کالای اساسی بیش از پیش اهمیت یافت. طی این روزها که برخی مردم از نگرانی به دنبال خریدهای احساسی و هیجانی برای نگهداری کالای اساسی در منازل خود بودند معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر تأمین کامل کالاهای اساسی از محل تولید داخل و واردات، از تکمیل ذخایر راهبردی کشور طی ماه‌های گذشته خبر داد و از مردم خواست با پرهیز از خریدهای احساسی، دولت را در مدیریت مؤثر بازار یاری کنند.

اکبر فتحی، معاون امور برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت پایدار تأمین کالاهای اساسی در کشور اظهار کرد: خوشبختانه اکنون در تأمین اقلام اساسی مشکلی وجود ندارد. بخش عمده این کالاها از محل تولید داخل تأمین می‌شود و تولیداتی نظیر مرغ، تخم‌مرغ، گندم، سبزی، صیفی‌جات، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و میوه‌هایی که در فصل برداشت قرار دارند، به‌صورت مطلوب در دسترس هستند.

وی ادامه داد: در زمینه کالاهای وارداتی نیز روند تأمین به شکل طبیعی در حال انجام است و واردکنندگان و تأمین‌کنندگان با جدیت در حال فعالیت هستند. در کنار این موضوع، از حدود هفت تا هشت ماه گذشته با حمایت دولت و پیش‌بینی منابع لازم، ذخایر راهبردی کشور از طریق شرکت‌های دولتی تکمیل شده و در حال حاضر در این بخش نیز مشکلی وجود ندارد.

اما در این میان که شاید مسئله صادرات کالا و ارزآوری آن برای کشور نیز دغدغه‌ای مهم باشد، غلامرضا نوری قزلجه- وزیر جهاد کشاورزی- درباره این موضوع اظهار کرد: هیچ محدودیت و منعی برای صادرات محصولات کشاورزی به ویژه سیب‌زمینی و پیاز ایجاد نشده است.

به طور کلی بر اساس گفت وگوهای مرتبط با شرایط فعلی کشور، ذخایر کالای اساسی، وضعیت تولید و توزیع و همچنین واردات کالای اساسی پایدار است و هیچ مشکلی وجود ندارد و مردم دغدغه‌ای برای تامین کالای اساسی نداشته باشند و از خریدهای احساسی خودداری کنند تا زنجیره امید و همکاری قطع نشده و تمام افراد جامعه بتوانند به موقع نیازهای خود را تامین کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha