تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

جزئیات حمله بامدادی رژیم اسرائیل به شهر قم

معاون امنیتی استانداری قم به تشریح جزئیات حمله بامداد امروز رژیم تروریست صهیونیستی به شهر قم پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرتضی حیدری با اشاره به حمله بامدادی رژیم تروریست صهیونیستی به قم اظهار داشت: بامداد امروز ساعت ۳:۰۵ دقیقه ساختمانی در سالاریه مورد هجوم پهپادی رژیم صهیونیستی قرار گرفت؛ در این حمله ۲ واحد مورد آسیب قرار گرفتند که ۲ نفر شهید و ۴ نفر مجروح شدند.

حیدری این حمله را سند دیگری از جنایات رژیم صهیونیستی دانست و گفت: حال مجروحین خوب است. ۲ نفر از آنها ترخیص شدند. یک تا ۲ ساعت آینده یکی دیگر از آنها هم مداوا می‌شود. اسامی و مشخصات این همشهریان متعاقبا اعلام می‌شود. یکی از این شهدا ۱۶ ساله و بی‌گناه به درجه رفیع شهادت رسید.

معاون امنیتی استانداری قم با تأکید بر اینکه رژیم خبیث صهیونیستی به دنبال ساختن یک چهره مظلوم از خودش در سطح جهان است، ابراز امیدواری کرد: درایت رهبری ما، مقاومت مردم ما و ایثار از خودگذشتگی جوانان ما و همه آحاد این سرزمین جریان به سمتی پیش می‌رود که رسوایی این رژیم در عالم نمایان شود.

وی بر ضرورت حفظ آرامش تأکید کرد و متذکر شد: ما تجربه زیادی در این رابطه داریم، شاید دشمن در این جنگ تمام عیار در بعضی مواقع به صورت کورکورانه آسیب‌هایی به مردم وارد کند، اما خداوند شر این اقدامات را به خود رژیم منحوس صهیونیستی برگرداند. جای بسی خوشحالی است که موج هجدهم وعده صادق ۳ نیز همزمان شروع و رژیم صهیونیستی به ستوه درآورد.

حیدری در توصیف شرایط استان قم تشریح کرد: شرایط به‌گونه‌ای است که در برخی از مواقع می‌بایست خدمات در همان نقطه آسیب دیده ارائه شود. من از مردم عزیز خواهش می‌کنم که اطراف این ساختمان را خالی کنند و نزدیک نشوند. چراکه نیرو‌های امدادرسان و خدماتی مشغول فعالیت هستند و ممکن است گلوله‌هایی منفجر نشده باشند و یا مجدد دشمن حیله دیگری به کار ببندد.

معاون امنیتی استانداری قم خاطرنشان کرد: جریان در کل شهر به صورت عادی در حال ادامه است، اما من از همه شهروندان خواهش دارم که به محل آسیب نزدیک نشوند و همچنین تا اطلاع بعدی و عادی شدن شرایط، کسانی هم که در آن‌جا هستند محل را تخلیه کنند.

وی با تأکید بر هوشیاری و همکاری مردم افزود: در این زمان مراقبت و هوشیاری مردم در موارد مظنون و مشکوک و همچنین همراهی و همکاری مردم برای خدمات‌رسانی و رفع آسیب وارده در محل بسیار ضروری است. / تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل قم
مطالب مرتبط
ارسال نظر