سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم وحید هاشمیان: هدف پرسپولیس، پیروزی مقابل سپاهان است نویدکیا: بازی مقابل پرسپولیس سخت خواهد بود / وحید هاشمیان جنتلمن است یارانه کدام افراد قطع خواهد شد؟ بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی ناکامی تراکتور در جذب دروازه‌بان خارجی / جانشین بیرانوند کیست؟ رونمایی رسمی تراکتور از جانشین ریکاردو آلوز رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود اعلام تاریخ واریز سود سهام عدالت / مبلغ سود سهام ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین وضعیت انتقاد آب طالقان به تهران / بحران آب در پایتخت پایان می‌یابد؟ سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد یک طلا و یک نقره فرنگی کاران ایران در قهرمانی جوانان جهان

آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان

مسؤلان استان قم آخرین جزئیات از انفجار در شهرک پردیسان را تشریح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد باقری رئیس اورژانس ۱۱۵ قم گفت: در پی انفجار صبح امروز در منطقه پردیسان قم، ۷ نفر مصدوم شدند که به سرعت به بیمارستان منتقل شدند.

وی در خصوص خدمات رسانی به مصدومان حادثه انفجار در پردیسان قم افزود: پس از اعلام به اورژانس ۱۱۵، بلافاصله پنج خودرو آمبولانس به محل اعزام و اقدام به خدمات رسانی کردند.

باقری اظهار کرد: کارشناسان اورژانس هفت مصدوم این حادثه را بعد از انجام خدمات اولیه درمانی به بیمارستان منتقل کردند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ قم عنوان کرد: در این حادثه، یک مادر باردار نیز در ساختمان مجاور حضور داشت که به منظور انجام خدمات درمانی و تست‌ها به بیمارستان منتقل شد.

باقری تصریح کرد: حال همه مصدومان خوب است و در حال دریافت خدمات درمانی در بیمارستان‌های قم هستند.

سازمان آتش نشانی شهرداری قم هم در بیانیه‌ای اعلام کرد: انفجار یک آپارتمان مسکونی در منطقه پردیسان قم امروز _دوشنبه بیست‌وسوم تیر_ منجر به مصدومیت هفت شهروند قمی از جمله ۶ زن و یک مرد شد.

این حادثه ساعت ۹ و ۴۴ دقیقه صبح امروز به مرکز فرماندهی آتش نشانی قم اعلام شده و ساعت ۹ و ۴۶ دقیقه آتش نشانان در محل حاضر بودند.

این انفجار به دلیل نشتی گاز در یک واحد مسکونی رخ داده که موجب تخریب چند واحد اطراف و خودرو‌های پارک شده در محوطه شده است.

در حال حاضر ساختمان تخریب و بی خطرسازی شده است و عوامل آتش نشانی مشغول بررسی وضعیت هستند.

علی زندیه مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی قم نیز با اشاره به حادثه انفجار در یکی از مجتمع‌های مسکونی پردیسان از مردم خواست تا مشخص شدن علت دقیق حادثه به شایعات توجه نکنند و خبر‌های مربوط به این حادثه را از رسانه‌های رسمی پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: تیم کارشناسی در محل حضور دارند و با بررسی دوربین‌های مدار بسته و آثار به جا مانده از حادثه به محض مشخص شدن علت حادثه مراتب را به مردم اطلاع رسانی خواهند کرد.

اکبر بهنام‌جو استاندار قم با اشاره به انفجار در یکی از مجتمع‌های مسکونی در پردیسان گفت: حادثه انفجار در یک واحد مسکونی در پردیسان تروریستی نبوده است، دلایل این انفجار در حال بررسی است و به‌زودی گزارش دقیق این حادثه اطلاع‌رسانی خواهد شد. / تسنیم

کلمات کلیدی: انفجار قم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده