وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی

دستور وزیر راه برای بازسازی خانه‌های تخریب شده در تجاوز اسرائیل

دستور وزیر راه برای بازسازی خانه‌های تخریب شده در تجاوز اسرائیل وزیر راه و شهرسازی به سازمان نظام مهندسی و بنیاد مسکن برای بازسازی خانه‌های تخریب شده در تجاوز رژیم صهیونیستی دستور داد نسبت به بازسازی اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرزانه صادق در جریان بازدید از مناطق آسیب دیده در جنگ اسرائیل در پایتخت از جمله منازل مسکونی تخریب شده دانشمندان هسته‌ای کشورمان در حملات رژیم صهیونیستی که با همراهی معاون مسکن و ساختمان، نمایندگانی از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان نظام مهندسی ساختمان انجام شد، به منظور اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر ضرورت بازسازی مناطق خسارات دیده، تسهیل‌گری برای ارزیابی میزان خسارت‌ها و تسهیل‌گری در بازسازی این واحد‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

صادق در این بازدید با اشاره به ساده‌زیستی دانشمندان هسته‌ای کشورمان اظهار کرد: چنین دانشمندانی اگر در هر جای دنیا بودند زندگی کاملا متفاوتی داشتند. دانشمندان هسته‌ای ما در این کشور و در این آب و خاک ماندند و دانش هسته‌ای خود را به نسل بعد آموزش دادند. رژیم صهیونیستی حتی تحمل دانش هسته‌ای ما را نیز نداشت.

وی در این بازدید از سازمان نظام مهندسی ساختمان خواست در همکاری و تعامل با ستاد مدیریت بحران، بررسی‌های کارشناسی لازم را درباره ایمنی سازه‌های مجاور محل‌های تخریب شده ارائه کنند. مهندسان ارزیاب سازمان نظام مهندسی ساختمان به صورت داوطلبانه در جریان بررسی ایمنی سازه‌های مذکور، درباره اتصال انشعابات گاز و برق اعلام نظر می‌کنند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خواست میزان خسارات به تمامی ساختمان‌های آسیب‌دیده در حملات دژخیمانه رژیم غاصب صهیونیستی را برآورد کند. این برآورد با حضور مالکان یا تماس با آنان باید ثبت و ضبط شده و به ساکنان اطلاع داده شود.

صادق با اشاره به مسئولیت سنگین وزارت راه و شهرسازی در بازسازی واحد‌های آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، از تلاش‌های بنیاد مسکن برای بازسازی‌های اولیه و تدوین دستورالعمل اجرایی آن بر اساس تاکید رییس‌جمهور سخن گفت و تصریح کرد: ان‌شاءالله پشتیبانی از بازسازی مناطق آسیب دیده را به سرعت انجام خواهیم داد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار