سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم

گروسی جاسوس صهیونیست‌هاست/ مجلس راه نفوذ آژانس را بست

فسلفی با انتقاد از رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، او را «جاسوس رژیم صهیونیستی و آمریکا» خواند و گفت: مجلس با تصویب طرح تعلیق همکاری با آژانس، راه هرگونه نفوذ اطلاعاتی را بسته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 28
کد خبر: ۲۸۱۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیمان فلسفی نماینده مردم تهران در مجلس مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم تشییع شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران در مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی، گفت: سیل عظیمی از مردم برای تشییع پیکر شهدا آمدند، این حضور گسترده، نشانه قدرشناسی ملت ایران و همبستگی مثال‌زدنی مردم در دفاع از امنیت و اقتدار کشور است.

وی در ادامه با اشاره به حضور اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: ما گروسی را نه به‌عنوان یک مقام بی‌طرف بین‌المللی، بلکه به‌عنوان عامل، دست‌نشانده و حتی جاسوس رژیم صهیونیستی و آمریکا می‌شناسیم. او در ظاهر مدیرکل آژانس است، اما در واقعیت، نقش یک مأمور اطلاعاتی را برای دشمنان ایفا می‌کند.

فلسفی افزود: گروسی در سفرهای متعدد خود به ایران، از بخش‌های مختلف صنعت هسته‌ای ما بازدید کرده و اطلاعات آن را در اختیار دشمن قرار داده. این اطلاعات بعدها در طراحی حملات به مراکز هسته‌ای کشور ما مورد استفاده قرار گرفته است.

نماینده تهران با اشاره به تصمیم قاطع مجلس درباره قطع همکاری با آژانس گفت: ما در مجلس طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس را تصویب کردیم، شورای نگهبان نیز فوراً آن را تأیید کرد و حالا این مصوبه برای اجرا به دولت ابلاغ شده. بنابراین، سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران دیگر هیچ مجوزی برای راه دادن گروسی یا هیچ یک از بازرسان آژانس به مراکز هسته‌ای ندارد. همکاری با آن‌ها، تا اطلاع ثانوی، به طور کامل متوقف است.

وی درباره ادعای نقل‌شده از گروسی مبنی بر اینکه ایران مواد غنی‌شده هسته‌ای را در مراکز تاریخی اصفهان نگهداری می‌کند، گفت:این حرف نه‌تنها بی‌ربط و بی‌اساس است، بلکه مضحک است. اگر هم گفته شده، فقط می‌توان آن را یک شوخی سطح پایین دانست. چنین چیزی از اساس صحت ندارد و بیشتر شبیه تلاش برای فرافکنی و تخریب وجهه ایران در افکار عمومی جهانی است.

فلسفی در پایان با آرزوی موفقیت برای دانشمندان هسته‌ای کشور، گفت: با وجود همه فشارها و تهدیدها، مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای کشور ادامه خواهد داشت و ما از این پس با قدرت و صلابت بیشتری راه شهدا را ادامه خواهیم داد./همشهری

کلمات کلیدی: گروسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار