سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا

توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد تا زمانی که کانادا مالیات‌های مشخصی را حذف نکند، مذاکرات تجاری با آنها متوقف خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز اعلام کرد تا زمانی که کانادا مالیات‌های مشخصی را که بر خدمات دیجیتال وضع کرده، حذف نکند، تمام مذاکرات تجاری با آنها متوقف خواهد بود.

وی کانادا را به وضع مالیات بیش از حد بر شرکت‌های فناوری آمریکایی متهم کرد و گفت این مالیات، حمله‌ای مستقیم آشکار از سوی اوتاوا به ایالات متحده است.

ترامپ همچنین درباره تعرفه‌های سنگین کانادا بر محصولات لبنی مانند پنیر و کره انتقاد و تاکید کرد مردم نمی‌دانند که کانادا چقدر در معامله کردن زشت است.

روابط میان دو کشور همسایه از زمانی تیره شد که ترامپ اندکی پس از آغاز ریاست‌جمهوری خود در ماه فوریه، تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی روی کالا‌های کانادایی اعمال کرد. اتاوا نیز در واکنش، تعرفه‌های متقابلی وضع کرد.

سپس ترامپ به‌طور موقت این تعرفه‌ها را تعلیق کرد و به منظور بهبود شرایط برای کسب‌وکار‌های آمریکایی، ابراز تمایل نمود که با کشور‌هایی که هدف تعرفه قرار گرفته بودند، به‌طور جداگانه مذاکره کند.

ترامپ مدت‌هاست کانادا را متهم به سوءاستفاده ناعادلانه از آمریکا کرده و بار‌ها پیشنهاد داده است که کانادا باید ایالت پنجاه‌و‌یکم آمریکا شود؛ چراکه به‌گفته او، واشنگتن در عمل به اقتصاد کانادا یارانه می‌دهد.

ترامپ روز جمعه در پیامی در شبکه اجتماعی خود نوشت: کانادا، کشوری که تجارت با آن بسیار سخت است… به‌تازگی اعلام کرده است که قصد دارد مالیات خدمات دیجیتال بر شرکت‌های فناوری آمریکایی ما اعمال کند که حمله‌ای مستقیم و آشکار به کشور ماست.

وی افزود: بر پایه این مالیات فاجعه آمیز، از این لحظه تمام مذاکرات تجاری با کانادا به‌طور کامل متوقف می‌شود.

ترامپ در ادامه تأکید کرد که دولت وی طی ۷ روز آینده به اتاوا اطلاع خواهد داد که چه تعرفه‌هایی برای انجام تجارت با آمریکا باید بپردازد.

ساعاتی بعد در همان روز جمعه، مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، به خبرنگاران گفت کشورش این مذاکرات پیچیده را در جهت منافع مردم کانادا ادامه خواهد داد.

مالیات خدمات دیجیتال کانادا که در ژوئن ۲۰۲۴ به اجرا درآمد، شرکت‌هایی را که خدمات دیجیتال در خاک کانادا ارائه می‌دهند و بیش از ۲۰ میلیون دلار کانادا (۱۴.۵ میلیون دلار آمریکا) از منابع کانادایی درآمد دارند، موظف می‌کند که ۳ درصد از سود خود را به‌عنوان مالیات پرداخت کنند.

بر اساس این گزارش، اولین موعد پرداخت این مالیات، روز دوشنبه است. به گزارش رسانه‌های کانادایی، غول‌های فناوری آمریکا از جمله آمازون، اپل، ایر‌بی‌ان‌بی، گوگل، متا و اوبر باید تا پایان ماه ژوئیه در مجموع حدود ۲ میلیارد دلار پرداخت کنند. این مالیات عطف به ماسبق می‌شود و از اول ژانویه ۲۰۲۲ محاسبه شده است.

مارک کارنی در ماه مارس تعرفه‌های ترامپ را «غیرموجه» توصیف کرده و گفته بود: کانادا در این جنگ تجاری با آمریکا پیروز خواهد شد.

وی همچنین هشدار داد که «کانادا هرگز، در هیچ شکل یا صورتی، بخشی از ایالات متحده نخواهد شد». / تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ کانادا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار