بی‌اشتهایی نشانه کدام بیماری‌هاست؟-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

بی‌اشتهایی نشانه کدام بیماری‌هاست؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بی اشتهایی در افراد باید جدی گرفته شود، زیرا طیف وسیعی از بیماری‌ها باعث بی اشتهایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 18
کد خبر: ۲۸۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی، اظهار کرد: بیماری‌های روحی- روانی عاملی هستند برای کم اشتهایی افراد، که اگر این بی اشتهایی درمان نشود و ادامه‌دار باشد منجر به کاهش وزن، سوء تغذیه و بیماری‌های ثانویه ناشی از سوء تغذیه می‌شود.

 

او بیان کرد: اگر فردی به بیماری‌های تب دار، بیماری‌های ویروسی و بیماری‌های عفونی دچار شود ممکن است این بیماری‌ها سبب کاهش اشتها شود. همچنین فردی که دچار بیماری پنومونی، ناراحتی گوارشی عفونی، کولیت و یا بیماری عفونی دیگری مثل مننژیت باشد با شروع تب بی اشتها می‌شود.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی علل شایع کم اشتهایی را بیماری‌های روحی و روانی دانست و افزود: انواع افسردگی‌ها، استرس‌ها و آنورکسیا که یک اختلال در غذا خوردن است باعث بی اشتهایی فرد می‌شود.

 

صمدپور اظهار کرد: زمانی که بیماری‌های کبدی، انواع هپاتیت‌ها، بیماری‌های کلیوی، نارسایی قلبی، بیماری HIV، کم کاری تیروئید مزمن شوند، اشتهای فرد کاهش پیدا می‌کند.

 

او ادامه داد: ممکن است سرطان دستگاه گوارش در ابتدا با بی اشتهایی فرد نمود پیدا کند پس انواع سرطان‌ها هم می‌توانند باعث بی اشتهایی شوند. برای همین است که فردی که اشتها ندارد باید ابتدا بیماری‌هایی که ممکن است از این طریق به آن دچار شود را مورد بررسی قرار داده و در مرحله دوم به بیماری‌های روحی روان به آن توجه شود.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که به هر نحوی داروهایی که از ترکیبات آنفتامین (موادی که در شیشه وجود دارد) ترکیبات کدئین زیاد (هروئین) تولید می‌شوند مصرف می‌کنند ممکن است باعث بی اشتهایی آن‌ها شود. همچنین افرادی که در حال شیمی درمانی هستند نیز با کمبود اشتها مواجه می‌شوند.

 

او اضافه کرد: اگر فردی بدون علت و به یکباره دچار بی اشتهایی شد؛ باید برای بررسی کامل به پزشک مراجعه کند تا درمان صورت گیرد. همچنین در کنار آن بعضی از افراد هستند که از کودکی وزن خوبی نداشته و به تبع آن اشتهایی خوبی هم ندارند این افراد باید مواد غذایی با حجم کم استفاده کنند. با این روش فرد با خوردن غذا آن هم در حجم کم می‌توانید تمام ویتامین‌های و کالری مورد نیاز بدنش را تامین کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر