تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

اعلام جزئیات برگزاری نماز جمعه تهران به امامت رهبر انقلاب

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه جزئیاتی از برگزاری نماز جمعه تهران به امام رهبری معظم انقلاب اسلامی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 03
کد خبر: ۲۵۹۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام و المسلمین علی نوری با اشاره به برگزاری نماز جمعه تهران به امامت رهبری انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از ویژگی‌های مراسم فردا این است که از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه تا وقت اذان ظهر، با گرامیداشت مقام شهید سیدحسن نصرالله در مصلی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: در‌های مصلی فردا از ۵ و ۳۰ دقیقه صبح باز است و از هر چهار ضلع مصلی امکان حضور مردم تهران به صورت خانوادگی خواهیم داشت.

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه یادآور شد: الگویی که انجام می‌شود همان الگوی نماز عید فطر است و مردم می‌توانند از اضلاع جنوب، شرق، غرب و شمال از ایستگاه‌های مترو و ترمینال‌ها به مصلی وارد شوند.

نوری ادامه داد: برنامه از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه شروع می‌شود و با مداحان و قاریان و شاعران آیینی ادامه می‌یابد. وی افزود: درخواست ما از به‌ویژه نمازگزاران این است که با عوامل فراجا و راهور و خادمان خود در ستاد نماز جمعه همکاری داشته باشند تا نظم خوبی برقرار شود.

سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تاکید کرد: همراه داشتن زیرانداز و مهر، ضروری و لازم است، چون میزان خدمات شاید نتواند پاسخگو باشد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار