پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

خبری خوش برای رانندگان تاکسی

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از در نظر گرفتن تسهیلات برای تاکسیرانان به دلیل افزایش نرخ بنزین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 19
کد خبر: ۲۸۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا قنادان مدیرعامل شرکت تاکسیرانی شهر تهران درباره تمهیدات تاکسیرانی به دلیل افزایش نرخ بنزین اظهار داشت: طی صحبتی که با محسنی‌بندپی استاندار تهران و جمالی‌نژاد معاون وزیر کشور داشته‌ایم قرار شده است تسهیلاتی برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شود.

 

 وی افزود:‌ تاکسیرانان تهران همکاری خوبی علیرغم افزایش نرخ بنزین داشتند و شکایت جدی در مورد تخلفات آنها به دلیل افزایش نرخ غیرقانونی نداشته‌ایم حتی شکایات نسبت به وضعیت همیشگی کمتر شده است.

 

مدیرعامل شرکت تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: طی مذاکرات و صحبت‌هایی که انجام گرفت قرار شده سهم پرداختی دولت برای حق بیمه تامین اجتماعی رانندگان تاکسی لحاظ شود چرا که تاکسی‌های جدید الورود بیمه آنها از نوع خویش فرما بوده و ماهانه باید حق بیمه حدود 500 هزار تومان پرداختن می‌کنند.

 

قنادان گفت: البته طبق قانون هدفمندی یارانه‌ها پیش از این قرار بود 50 درصد حق بیمه را دولت پرداخت کند ولی این موضوع برای تاکسیرانان جدید الورود محقق نشده است.

 

قنادان گفت: این موضوع برای سال 98 در بودجه‌ای که مجلس در نظر گرفت دیده شد و مورد تائید قرار گرفت ولی سازمان تأمین اجتماعی زیر بار این مسأله نرفت و ما اکنون درخواست کرده‌ایم که مشکل بیمه‌ای تاکسیرانان حل و قانون‌های مورد تائید قرار گرفته عملیاتی شود.

 

وی افزود:‌همچنین درخواست کرده ایم جایگاه اختصاصی CNG برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شود تا این افراد در نقاط مختلف شهر در ترافیک این جایگاه‌ها معطل نشوند.

 

​مدیرعامل شرکت تاکسیرانی شهر تهران خاطرنشان کرد: خودروهای فرسوده تاکسی مصرف سوخت بیشتری دارند لذا موضوع نوسازی آنها نیز در جلسه با معاون وزیر کشور و استاندار تهران مدنظر قرار گرفت و هر دو نفر قول مساعد در این زمینه دادند تا از محل هدفمندی یارانه‌ها نیز بخشی به نوسازی ناوگان فرسوده اختصاص یابد.

 

قنادان گفت: همچنین خدمات رفاهی جدید برای رانندگان تاکسی در نظر گرفته شده تا این افراد بتوانند از مراکز فرهنگی و سینماها با تخفیف‌‌ یا رایگان بهره‌مند شوند. همچنین فروشگاه‌هایی ویژه برای خرید این افراد پیش‌بینی کرده‌ایم که به زودی جزئیات برنامه‌ها در این راستا اعلام خواهد شد.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده