ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود

دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تقویت توده هوای گرم و وقوع دما‌های ۵۰ درجه و بالاتر در استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، استقرار توده هوای گرم تا روز چهارشنبه ۲۵ تیر موجب وقوع دما‌های ۴۹ درجه و بالاتر و از روز پنجشنبه ۲۶ تیر با تقویت آن سبب وقوع دما‌های ۵۰ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان به جز مناطق مرتفع شمالی و شرقی خواهد شد.

وی افزود: همچنین تا اواسط روز چهارشنبه به ویژه در صبحگاه‌ها و شامگاه‌ها، جریان‌های جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوب شرقی، جنوبی و مرکزی استان خوزستان خواهد شد و سپس تا اواسط وقت پنجشنبه در سواحل و مناطق جنوب شرقی و جنوبی افزایش رطوبت تداوم خواهد داشت.

سبزه‌زاری ادامه داد: با توجه به شرایط ناپایداری جو در منطقه، تا اواخر وقت چهارشنبه، ابرناکی و احتمال رگبار‌های نقطه‌ای و رعد و برق، گاهی تندباد‌های لحظه‌ای و همچنین احتمال گرد و خاک‌های محلی و موقتی در بخش‌های جنوب شرقی، مناطق مرتفع شرقی و شمالی مورد انتظار است. به دلیل بالا بودن ضرایب ناپایداری احتمال رگبار‌های نقطه‌ای در دیگر مناطق استان خوزستان نیز دور از انتظار نیست.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۵۰.۵ درجه و ایذه با ۲۵.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۸.۸ و ۳۲ درجه ساتیگراد در نوسان بوده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار