جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

وزیر دفاع ایران هشدار داد: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز هستیم

وزیر دفاع با بیان اینکه ایران در این جنگ پاسخ محکمی به آمریکا و صهیونیست‌ها داد، افزود: جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به دنبال توسعه جنگ و ناامنی در منطقه نیست، اما دربرابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 14
کد خبر: ۲۸۳۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با وزرای دفاع کشورهای ترکیه و مالزی گفت‌وگو کرد.

امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر دفاع ترکیه با یادآوری اینکه حمله به ایران در خلال مذاکرات صورت گرفت اظهار کرد: ما به دنیا ثابت کردیم که مخالف مذاکره و گفت‌وگو نیستیم.

وی ادامه داد: ایران و ترکیه در یک منطقه حساس قرار گرفته‌اند و تهدیدات، منافع و سرنوشت مشترکی دارند و لازم است برای تامین امنیت، دو کشور رایزنی‌های مشترکی داشته باشند.

وزیر دفاع با بیان اینکه ایران در این جنگ پاسخ محکمی به آمریکا و صهیونیست‌ها داد، افزود: جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به دنبال توسعه جنگ و ناامنی در منطقه نیست، اما دربرابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده است.

وزیر دفاع گفت: ایران اعتمادی به آتش‌بس ندارد و به همین دلیل سناریوهای مختلف را برای هرگونه ماجراجویی جدید پیش‌بینی کرده است.

وزیر دفاع ترکیه نیز در این گفت‌وگو ضمن تسلیت به مردم ایران برای شهادت فرماندهان نظامی و جمعی از غیرنظامیان و مردم عادی، حمله رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و افزود: مردم و دولت ایران قهرمانانه در برابر حملات حملات غیرقانونی از وطن خود دفاع کردند.
وزیر دفاع ترکیه: مذاکرات هسته‌ای باید با توافق معقول به نفع ایران به نتیجه برسد

وزیر دفاع ترکیه با ابراز خرسندی از برقراری آتش بس گفت: معتقدیم مذاکرات هسته‌ای باید با یک توافق معقول به نفع ایران و منطقه به سرانجام برسد.

امیر نصیرزاده همچنین در گفت‌وگو با وزیر دفاع مالزی با تشکر از مواضع دولت مالزی در حمایت از ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امریکا و صهیونیست‌ها، گفت: مالزی کشور مهمی در در جهان اسلام و تاثیرگذار در حوزه شرق آسیاست. مواضع دولت مالزی در زمینه تحولات جهان اسلام و در بسیاری از موضوعات بین‌المللی، همواره عدالت‌خواهانه و مبتنی بر آموزه‌های دین مبین اسلام و برای ما بسیار ارزشمند است.
وزیر دفاع مالزی: اسرائیل را مقصر اصلی جنگ ۱۲ روزه می‌دانیم

وزیر دفاع مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه ایران کشور دوست و قابل اعتماد مالزی است، افزود: اسرائیل را مقصر اصلی این جنگ می‌دانیم و از همان ابتدا قاطعانه این حمله را محکوم کردیم.

وی با تجلیل از عملکرد نیروهای مسلح و مردم ایران به سبب اتحاد و مقاومت در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: اطمینان داریم اسرائیل نمی‌تواند به هیچ‌کدام از اهدافش در خاورمیانه دست یابد و ایران نشان داده که حرف‌ها و ادعاهای اسرائیل افسانه‌ای بیش نیست./همشهری

کلمات کلیدی: وزیر دفاع ایران
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار