گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین

توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: سازمان شانگهای به تدریج جای خودش را در عرصه جهانی بیشتر باز می‌کند و از عرصه منطقه‌ای هم فراتر می‌رود.
تاریخ انتشار: ۰۷:۱۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۸۳۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی در مورد اهداف سفر خود به چین، گفت: سفر من به‌منظور شرکت در بیست‌وپنجمین اجلاس وزرای امور خارجه سازمان همکاری‌های شانگهای است که در روز سه‌شنبه در شهر «تیانجین» چین به میزبانی دولت پکن برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که سازمان شانگهای به تدریج جای خودش را در عرصه جهانی بیشتر باز می‌کند و در واقع از عرصه منطقه‌ای هم به تدریج فراتر می‌رود، خاطرنشان کرد: این سازمان موضوعات بسیار مختلفی را در جنبه‌های اقتصادی، سیاسی و امنیتی در دستور کار دارد.

عراقچی افزود: در این اجلاس استراتژی توسعه این سازمان و کشور‌های عضو این سازمان در حوزه‌های انرژی، تجارت و در حوزه‌های دیگر نهایی خواهد شد و بحث‌های بین‌المللی روز هم طبعاً صورت خواهد گرفت.

وی همچنین گفت: به‌طور طبیعی در حاشیه اجلاس، فرصت ملاقات‌های دوجانبه وجود دارد، هم با وزیر امور خارجه چین ملاقات دوجانبه خواهیم داشت که طبعاً در شرایط حاضر اهمیت خاص خودش را دارد و همین‌طور با وزیر خارجه روسیه و دیگر اعضای شانگهای ملاقات‌های دوجانبه‌ای را هم در خصوص روابط دوجانبه و نیز در خصوص تحوالات منطقه‌ای خواهیم داشت.

این دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در مورد واکنش سازمان همکاری شانگهای به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، اظهار کرد: باید عرض کنم که حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به جمهوری اسلامی ایران و به تاسیسات هسته‌ای کشورمان تقریبا توسط همه سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله سازمان بریکس، سازمان شانگهای، شورای همکاری خلیج فارس، سازمان همکاری اسلامی و ... محکوم شده و بیش‌از ۱۲۰ کشور دنیا این حملات را محکوم کرده و با جمهوری اسلامی ایران ابراز همبستگی و حمایت کردند.

عراقچی خاطرنشان کرد: سازمان همکاری شانگهای در زمان خودش بیانیه‌ای را صادر کرد که قابل‌تقدیر است، امروز هم در مباحثی که ما خواهیم داشت به‌خصوص در مباحث عمومی این موضوع مطرح خواهد شد و من در نطقی که خواهم داشت، به‌طور مفصل به این موضوع خواهم پرداخت. / ایسنا

کلمات کلیدی: عراقچی چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار