سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

ربیعی: اغتشاش صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد

سخنگوی دولت با بیان اینکه جفای خشونت‌ها و اغتشاش‌های خیابانی این است که صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌بر،د خاطرنشان کرد: این حاشیه‌رانی، خواست بدخواهان ایران و تروریست‌هاست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی ربیعی سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در توئیتر خاطرنشان کرد: نباید صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد.

 

متن کامل توییت سخنگوی دولت به شرح ذیل است:

من در نشست سخنگویی گفتم پدیده اغتشاشات بیش از 2 روز دوام نخواهد داشت. احساس کردم مرزبندی میان اعتراض مدنی و خشونت ضدمردمی تعمیق شده است. جفای خشونت‌ها و اغتشاش‌های خیابانی این است که صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد.


این حاشیه‌رانی، خواست بدخواهان ایران و تروریست‌هاست.

 

دوگانه اعتراض یا اغتشاش، دوگانه گفتگوی اجتماعی یا خشونت است‌ اولی سبب پویش و دومی عامل فرسایش است. نخبگان، انجمن‌های علمی و احزاب می‌توانند پیشرو گفتگو باشند. دست همه اهل گفت‌وگو را می‌فشاریم.

 

 

هدف طرح حمایت معیشتی با مدیریت مصرف سوخت، نه جبران کسری بودجه‌ی دولت، که جبران کسریِ حمایت از معیشت مردم، به ویژه اقشار کمتربرخوردار است.

 

حدود ۶۰ درصد خانوارهای ایران خودرو شخصی ندارند و مصرف بخش بزرگی از خودروداران روستایی و شهرهای کوچک هم زیر شصت لیتر در ماه است. این طرح به نفع هر 2 این ‌گروه‌های بزرگ است که اکثر شهروندان ایرانند. هموطنان‌مان به خصوص این دو گروه، به مرور زمان آثار مثبت آن را خواهند دید.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار