پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

ارتش پاکستان ۱۴ عضو تحریک طالبان پاکستان را در عملیات‌ هنگو و مالاکند کشت

ارتش پاکستان ۱۴ عضو تحریک طالبان پاکستان را در عملیات‌ هنگو و مالاکند کشت  ارتش پاکستان اعلام کرد که در دو عملیات جداگانه در مناطق «هنگو» و «مالاکند» ایالت «خیبرپختونخوا»، دستکم ۱۴ عضو تحریک طالبان پاکستان (تی تی پی) را که از خاک افغانستان وارد شده بودند، کشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۴۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام ارتش پاکستان، نیروهای امنیتی این کشور پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر نفوذ اعضای تحریک طالبان پاکستان از خاک افغانستان به مناطق هنگو و مالاکند، وارد عمل شدند و در دو عملیات جداگانه توانستند 14 عضو این گروه را از بین ببرند.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستانی، در این عملیات، دو مامور پلیس و یک نیروی امنیتی پاکستان نیز زخمی شده‌اند.

«آصف علی زرداری» رئیس‌جمهور پاکستان، ضمن قدردانی از تلاش نیروهای امنیتی این کشور برای مبارزه با تروریسم، تاکید کرد: «پدیده شوم تروریسم به هر قیمتی شکست خواهد خورد.»

پاکستان بارها هیئت حاکمه افغانستان را به پناه دادن به اعضای تحریک طالبان پاکستان متهم کرده است اما افغانستان همواره این اتهامات را رد می‌کند.
این اظهارات درحالی است که «محسن رضا نقوی» وزیر کشور پاکستان به همراه «محمد صادق» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان و دبیر وزارت کشور پاکستان، امروز وارد کابل شده‌اند. این سفر در پی افزایش رایزنی‌ها میان دو طرف درباره مسائل امنیتی و همکاری‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد.

هیئت پاکستانی در کابل با سراج‌الدین حقانی، وزیر کشور حکومت طالبان، دیدار و درباره موضوعات مرتبط با امنیت مرزها، مقابله با گروه‌های مسلح و تقویت همکاری‌های اطلاعاتی گفتگو خواهد کرد.

این دیدار بخشی از تلاش‌های مشترک دو کشور برای حفظ ثبات در منطقه و مقابله با تهدیدات امنیتی است که هر دو طرف به آن تأکید دارند./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار