اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

ارتش پاکستان ۱۴ عضو تحریک طالبان پاکستان را در عملیات‌ هنگو و مالاکند کشت

ارتش پاکستان ۱۴ عضو تحریک طالبان پاکستان را در عملیات‌ هنگو و مالاکند کشت  ارتش پاکستان اعلام کرد که در دو عملیات جداگانه در مناطق «هنگو» و «مالاکند» ایالت «خیبرپختونخوا»، دستکم ۱۴ عضو تحریک طالبان پاکستان (تی تی پی) را که از خاک افغانستان وارد شده بودند، کشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۲۸۴۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام ارتش پاکستان، نیروهای امنیتی این کشور پس از دریافت اطلاعاتی مبنی بر نفوذ اعضای تحریک طالبان پاکستان از خاک افغانستان به مناطق هنگو و مالاکند، وارد عمل شدند و در دو عملیات جداگانه توانستند 14 عضو این گروه را از بین ببرند.

بر اساس گزارش رسانه‌های پاکستانی، در این عملیات، دو مامور پلیس و یک نیروی امنیتی پاکستان نیز زخمی شده‌اند.

«آصف علی زرداری» رئیس‌جمهور پاکستان، ضمن قدردانی از تلاش نیروهای امنیتی این کشور برای مبارزه با تروریسم، تاکید کرد: «پدیده شوم تروریسم به هر قیمتی شکست خواهد خورد.»

پاکستان بارها هیئت حاکمه افغانستان را به پناه دادن به اعضای تحریک طالبان پاکستان متهم کرده است اما افغانستان همواره این اتهامات را رد می‌کند.
این اظهارات درحالی است که «محسن رضا نقوی» وزیر کشور پاکستان به همراه «محمد صادق» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان و دبیر وزارت کشور پاکستان، امروز وارد کابل شده‌اند. این سفر در پی افزایش رایزنی‌ها میان دو طرف درباره مسائل امنیتی و همکاری‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد.

هیئت پاکستانی در کابل با سراج‌الدین حقانی، وزیر کشور حکومت طالبان، دیدار و درباره موضوعات مرتبط با امنیت مرزها، مقابله با گروه‌های مسلح و تقویت همکاری‌های اطلاعاتی گفتگو خواهد کرد.

این دیدار بخشی از تلاش‌های مشترک دو کشور برای حفظ ثبات در منطقه و مقابله با تهدیدات امنیتی است که هر دو طرف به آن تأکید دارند./تسنیم

کلمات کلیدی: پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده