دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سفر رئیس جمهور آمریکا به پاکستان پس از ۲۰ سال

رئیس‌جمهور آمریکا به احتمال بسیار در ماه سپتامبر به اسلام‌آباد سفر خواهد کرد؛ سفری که اگر انجام شود، نخستین بازدید یک رئیس‌جمهور آمریکا از پاکستان پس از نزدیک به ۲۰ سال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۲۸۳۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز به نقل از دو شبکه تلویزیونی پاکستان اظهار داشت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برنامه دارد تا در ماه سپتامبر به اسلام‌آباد سفر کند. این سفر اگر قطعی شود، نخستین سفر یک رئیس‌جمهور آمریکا به پاکستان از زمان بازدید جورج دبلیو بوش در سال 2006 خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده که از این سفر اطلاعی ندارد و سفارت آمریکا در اسلام‌آباد نیز هیچ اظهارنظری در این باره نکرده است.

طبق این گزارش‌ها، ترامپ پس از پاکستان به هند نیز سفر خواهد کرد. این خبر در حالی منتشر شده که روابط آمریکا و پاکستان در ماه‌های اخیر با دیدار ترامپ از فرمانده ارتش پاکستان در کاخ سفید تقویت شده است.

در همین حال، هند در سال جاری میزبان اجلاس گروه چهار کشور موسوم به «کواد» است؛ گروهی که شامل آمریکا، هند، استرالیا و ژاپن بوده و هدف آن مقابله با نفوذ رو به افزایش چین در منطقه هند و اقیانوس آرام است.

روابط آمریکا و پاکستان طی دو دهه گذشته فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرده‌اند، اما در سال‌های اخیر تلاش‌ها برای بهبود همکاری‌ها افزایش یافته است.

سفر احتمالی رئیس‌جمهور آمریکا به پاکستان، پس از سال‌ها تنش و گسست، می‌تواند نشانه‌ای از شروع دوره‌ای جدید در مناسبات دو کشور باشد./تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار