ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران رئیس جمهور فرانسه: ایران باید به مذاکرات هسته‌ای بازگردد! امیر سعید ایروانی: هرگز تحت تهدید یا اجبار مذاکره نخواهد کرد

معاریو: یمن بندر ایلات را بست

یک رسانه عبری گزارش داد که یمنی‌ها در تحقق هدف خود درباره بستن بندر ایلات موفق شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه معاریو نوشت: عملیات نظامی نیرو‌های مسلح یمن تاثیر زیادی بر دروازه دریایی جنوبی استراتژیک اسرائیل در بندر ایلات گذاشت. این محاصره موج‌های تنش بزرگ و پیامد‌های اقتصادی سنگینی داشت. بخش حمل و نقل سنگین در جنوب اسرائیل به دلیل توقف فعالیت این بندر خسارت‌های بزرگی دیده است.

در این گزارش آمده است: حساب‌های بانکی بندر ایلات به دلیل انباشت مالیات‌ها بلوکه شده و همین مسئله منجر به بسته شدن نهایی این بندر شده است. خسارت‌ها در حال سرایت به بخش‌های دیگر است. بر اساس گزارشات صنعت حمل و نقل سنگین در جنوب متحمل خسارت‌های بزرگی از جمله اشتغال، تجهیزات و گردش مالی شرکت‌های محلی شده است.

این روزنامه به نقل از رئیس سندیکای رانندگان کامیون‌ها در اراضی اشغالی گفت: صد‌ها راننده از بئر السبع و جنوب اراضی اشغالی بیکار شده‌اند و به دلیل دوری مسافت و مکان اقامتشان نمی‌توانند برای کار به مکان‌های دیگری بروند.

وی گفت: این راننده‌ها منبع مهم درآمد در اقتصاد نظامی و غیرنظامی هستند. ده‌ها کامیون جدید در حال حاضر متوقف شده‌اند که همین مسئله منجر به خسارت‌های مستقیمی به شرکت‌های حمل و نقل شده است که معادل ۱۵۰ میلیون شِکِل در سال یعنی ۴۵ میلیون دلار است. فعالیت شرکت‌های حمل و نقل در جنوب حدود ۳۵ درصد کاهش یافته است. ده‌ها شرکت به طور کامل تعطیل شده‌اند. همچنین به رانندگان مرخصی‌های اجباری یا بدون حقوق داده شده که خسارت اضافی معادل ۵۰ میلیون شِکِل در سال را ایجاد کرده است.

وی گفت: بخش حمل و نقل فسفات تقریبا تعطیل شده است. ۵۰۰ کامیون با حدود ۱۵۰۰ راننده که بیشترشان از جنوب و ایلات بودند به این بخش وابسته بودند و اکنون تمام آنها از کار افتاده‌اند.

وی هشدار داد: خسارت‌های اقتصادی مستقیم و غیرمستقیم ناشی از بسته شدن بندر به صد‌ها میلیون شِکِل در سال می‌رسد. ادامه بسته شدن بندر ایلات خطر بزرگی نه فقط در سطح امنیتی بلکه در سطح اقتصادی است. / ایسنا

کلمات کلیدی: معاریو یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار