دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود

وزیر ارتباطات: بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری به کشور شد/ آسیب‌ها را به حداقل رساندیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه یکی از پیچیده‌ترین و گسترده‌ترین حملات سایبری را در کشور شاهد بودیم، گفت: بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری از خارج به سمت داخل را شاهد بودیم که با مدیریت صورت گرفته آسیب‌ها به حداقل رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۲۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید ستار هاشمی در جلسه علنی امروز ضمن ارائه گزارشی درباره ارتباطات و ارتقا امنیت شبکه در جنگ ۱۲ روزه و ارائه برنامه‌های این وزارتخانه درباره شبکه ملی اطلاعات و حمایت از کسب و کار‌های دیجیتال گفت: پیروزی تاریخ‌ساز مردم ایران در نبرد پیچیده با رژیم صهیونیستی را تبریک می‌گویم. همچنین شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان برجسته کشور و مردم بیگناه در جنگ ۱۲ روزه را تسلیت می‌گویم.

وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری ملت ایران در جنگ تحمیلی کار بزرگی انجام داد که از جنس عملیات نبود و از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود. در برابر عظمت بی‌بدیل ملت ایران سر تعظیم فرود می‌آورم که با همراهی، انسجام و وحدت پای کار کشور و نظام ایستادند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گزارشی از مجموعه اقدامات این وزارتخانه گفت: پایداری ارتباطات و استمرار خدمت‌رسانی به مردم و کسب و کار‌های فعال و زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال کشور با نگاه ایجاد امنیت روانی و حفظ آرامش و رضایت مردم در شرایط بحرانی، در دستور کار وزارت ارتباطات در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود.

وی ادامه داد: در این ایام تلاش شد تا با نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای تداوم و خدمت‌رسانی در حوزه‌های مربوط به زیرساخت و پرداخت و خرده‌فروشی، توزیع سوخت، حوزه بهداشت و درمان و ارتباط مردم با یکدیگر، همکاری با نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد. در همین راستا کارگروهی تشکیل شد که به طور روزانه جلساتی را برگزار می‌کرد.

وزیر ارتباطات گفت: در راستای پایداری ارتباطات که یکی از الزامات شرایط بحران و جنگ است، ما تمامی تلاشمان را انجام دادیم که اقدامات لازم صورت گیرد و کار روی زمین نماند. در شرایطی که با یکی از پیچیده‌ترین حملات ترکیبی مواجه بودیم و در میدان نقاط مختلف کشور و تهران موشک‌باران می‌شد، همکاران ما در محل کسب و کار‌های دیجیتال حضور میدانی داشتند و گفت‌و‌گو‌هایی با افراد صورت گرفت و تلاش شد نیاز‌های شرایط خاص کشور برای آنها فراهم شود.

هاشمی بیان کرد: در بحث اقتصاد دیجیتال حدودا ۱۰ میلیون نفر از شهروندان به طور مستقیم و غیرمستقیم امرار معاش می‌کنند که اقتصاد دیجیتال و اشتغال در ایام جنگ آسیب دید و ۳۰ درصد کاهش اشتغال داشتیم و دچار آسیب‌های مالی شدیم، اما با همراهی کسب و کار‌ها و مردم مواجه بودیم.

وی اضافه کرد: حسب صلاحیت مراجع ذی‌صلاح و نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی محدودیت‌هایی در بحث اینترنت رخ داد. تلاش شد منابعی برای خسارت‌ها به میزان دو همت تامین شود و فرایند در اختیار گرفتن منابع طی شده که این کار با همراهی وزارت اقتصاد و معاونت علمی و فناوری صورت گرفته است.

هاشمی با اشاره به سفر مردم کلانشهر‌ها و تهران در ایام جنگ به سایر شهر‌ها گفت: در این ایام تلاش شد پایداری ارتباطی مردم حفظ شود آن هم در شرایطی که ما با یکی از پیچیده‌ترین و گسترده‌ترین حملات سایبری به کشور مواجه بودیم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: در شرایط بحران تلاش شد مسیر‌های جایگزین برای ارائه خدمات به مردم پیش‌بینی شود که این با تعامل با بخش خصوصی شکل گرفت.

هاشمی درباره مقابله با حملات سایبری گفت: بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری از خارج به سمت داخل شاهد بودیم. تلاش شد که این شرایط را مدیریت کرده و آسیب‌ها به حداقل برسد. همچنین خدمات برخط کشور برقرار بوده و خدمت‌رسانی به مردم متوقف نشود. البته در مواردی آسیب دیدیم که درس آموخته‌ای برای ادامه راه ما است.

وی با اشاره به اقدامات شرکت ملی پست و پست‌بانک ایران گفت: در شرایط جنگی همکاران ما حتی در روز‌های تعطیل هم در صحنه حضور داشتند. اگر خدمات شبکه پست تعطیل نشد به خاطر حضور میدانی همکاران بود.

وزیر ارتباطات بیان کرد: تعامل و همکاری جدی با وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها مثل وزارتخانه‌ها صمت و کشاورزی، صداوسیما و سایر سازمان‌ها و نهاد‌ها صورت گرفت تا مدیریت تقاضا و تولید کالا‌های اساسی براساس ظرفیت فناورانه کشور صورت گیرد. همچنین برای تداوم پخش برنامه‌های صداوسیما کمک شد و اتفاقات جدی انجام گرفت.

وی در پایان مجددا با قدردانی از همراهی مردم در کنار توان نظامی کشور گفت: تلاش ما در راستای حفظ امنیت روانی و تداوم زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال بود و در این راستا این خدمات رایگان هم ارائه می‌شد./ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار