دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟

آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی تقاضای دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی در دستور

بررسی تقاضای دوفوریت در مورد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی در دستور امروز مجلس قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۴ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه علنی امروز مجلس دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف شروع شد که موارد کاری آن به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپاد غیرنظامی) (اعاده شده از شورای نگهبان)

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه نظام جامع باشگاه‌داری

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه اصلاح ماده (۳۷) قانون تأمین اجتماعی

انتخاب نمایندگان مجلس با معرفی رؤسای مجامع به عنوان عضو در هیأت استانی نظارت بر عملکرد و حل اختلاف شورا‌ها (۸ استان)

انتخاب یک نفر از نمایندگان مجلس با معرفی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها به عنوان عضو در هیأت مرکزی اختلاف و رسیدگی به شکایات شورا‌ها

انتخاب یک نفر از نمایندگان مجلس از هریک از کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه و محاسبات به عنوان ناظر در کارگروه مدیریت تبعات احتمالی انتشار اوراق مالی اسلامی

انتخاب یک نفر از نمایندگان مجلس از هر یک از کمیسیون‌های برنامه و بودجه و محاسبات، امور داخلی کشور و شورا‌ها و انرژی به عنوان ناظر در کارگروه اختصاص منابع حاصل از کشف سوخت قاچاق برای اجرای اقدامات قانونی

بررسی تقاضای دوفوریت در مورد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی/ ایسنا 

کلمات کلیدی: مجلس فضای مجازی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار