هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

اگر کسی گذرنامه‌اش را در عراق گم کرد چه کند؟

اگر کسی گذرنامه‌اش را در عراق گم کرد چه کند؟ رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا گفت: در صورت گم شدن یا مخدوشی گذرنامه، زائران حتما برای خروج از کشور عراق باید از کنسولگری های ایران در شهرهای نجف، کربلا، سامرا و کاظمین، برگه عبور دریافت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۲۸۵۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  یکی از دغدغه‌های جدی زائران اربعین در کشور عراق، موضوع گم‌شدن یا مخدوش‌شدن گذرنامه است که پلیس گذرنامه و مهاجرت برای آن تمهیداتی در نظر گرفته است.

در همین زمینه، سرهنگ علی‌اکبر نودهی با اشاره به تدابیر اندیشیده‌شده برای ارائه خدمات به زائران اربعین در کشور عراق گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه در سه مرحله به زائران خدمات ارائه می‌کند؛ مرحله نخست مربوط به صدور اسناد مسافرتی پیش از سفر، مرحله دوم کنترل گذرنامه‌ها در مرزها و مرحله سوم نیز خدمات‌رسانی در داخل خاک عراق است.

وی با بیان اینکه مأموران پلیس در مرزها حضور فعال دارند، افزود: در سال گذشته فرآیند بررسی گذرنامه‌ها در کمتر از چهار ثانیه انجام می‌شد تا زائران معطل نشوند. این روند امسال نیز ادامه خواهد داشت.

نودهی درباره نحوه خدمت‌رسانی در کشور عراق اظهار کرد: نیروهای پلیس مهاجرت و گذرنامه در چهار شهر زیارتی کربلا، نجف، سامرا و کاظمین مستقر هستند. این استقرار در محل کنسولگری‌ها و دفاتر نمایندگی کنسولی جمهوری اسلامی ایران انجام شده است و همکاران ما در کنار مسئولان وزارت امور خارجه به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا با تأکید بر ضرورت مراقبت از گذرنامه در طول سفر گفت: در مواردی که گذرنامه افراد گم یا به هر دلیل مخدوش شود،رمثلاً بر اثر پارگی، لکه یا سایر آسیب‌ها،زائران می‌توانند به دفاتر ما در شهرهای یادشده مراجعه کنند تا برگه عبور برایشان صادر شود. این برگه‌ها با عکس صادر می‌شوند و امکان خروج از عراق را فراهم می‌کنند.

نودهی تاکید کرد: در صورت مفقود شدن همراهان یا عزیزان زائران نیز دفاتر پلیس گذرنامه به‌صورت ۲۴ ساعته با مرکز کشور در ارتباط هستند و موضوع را پیگیری می‌کنند.

وی در پایان هشدار داد: بدون گذرنامه یا سند عبور، امکان بازگشت از مرزهای زمینی یا هوایی عراق وجود ندارد بنابراین  زائران باید در صورت بروز مشکل حتماً به کنسولگری‌های ایران در عراق مراجعه کنند تا مراحل قانونی برای بازگشت‌شان طی شود./ایسنا

کلمات کلیدی: عراق گذرنامه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار