ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد

اعتراف اندیشکده اسرائیلی به شکست مقابل ایران

اعتراف اندیشکده اسرائیلی به شکست مقابل ایران اندیشکده امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در تحلیلی اذعان کرده که جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران به اهدافش دست پیدا نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 01
کد خبر: ۲۸۵۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش «اندیشکده امنیت داخلی اسرائیل» درباره جنگ 12 روزه بین ایران و اسرائیل به تحلیل تأثیرات این درگیری بر ثبات رژیم جمهوری اسلامی و امکان تغییر رژیم در ایران می‌پردازد.

در حالی که مقامات رژیم صهیونیستی در روزهای جنگ از سرنگونی نظام ایران سخن می‌راندند، این اندیشکده مدعی می‌شود اسرائیل در این جنگ، سرنگونی حکومت ایران را به‌عنوان هدف رسمی اعلام نکرده بود، بلکه هدف اصلی آن وارد آوردن خسارت سنگین به برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران برای تأخیر در پیشرفت آن‌ها بود.

با این حال، به گفته این اندیشکده، برخی اقدامات اسرائیل، به‌ویژه در هفته دوم جنگ، با نیت تضعیف پایه‌های رژیم و تحریک مردم ایران برای ازسرگیری اعتراضات عمومی انجام شد. این اقدامات شامل حملاتی به نمادهای حکومت بود که احتمالاً در صورت ادامه جنگ، شدت بیشتری می‌یافت. 

در عین حال این گزارش تصریح می‌کند که هیچ شواهدی مبنی بر موفقیت این اقدامات در تضعیف رژیم وجود ندارد و حتی برخی از آن‌ها نتیجه معکوس داشته‌اند.

به عنوان مثال، اندیشکده اشاره می‌کند که حمله اسرائیل به زندان اوین با هدف ضربه نمادین به حکومت انجام شد اما به کشته شدن غیرنظامیان، از جمله زندانیان، کارکنان زندان، بازدیدکنندگان و ساکنان محلی منجر شد.  این حمله با محکومیت گسترده، حتی از سوی مخالفان حکومت ایران مواجه شد.

به گفته این اندیشکده، این اقدام نه‌تنها به اعتراضات عمومی منجر نشد، بلکه موجی از انتقادات علیه اسرائیل را برانگیخت. 

حملات به مقر نیروهای امنیتی داخلی و بسیج نیز، بر اساس گزارش، تأثیر قابل‌توجهی نداشت. این اندیشکده نتیجه می‌گیرد که مردم ایران در زمان حملات اسرائیل بر خلاف محاسبات رژیم اسرائیل علیه حکومت قیام نکردند. 

با این حال، این اندیشکده اذعان می‌کند که حکومت ایران انسجام داخلی خود را حفظ کرده و به‌سرعت از ضربه اولیه خود را بازیابی کرده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار