دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

آخرین خبرها از اتصال اینترنت

اینترنت کشور در حال وصل شدن است. سخنگوی دولت دو روز پیش گفته بود که شورای‌عالی امنیت کشور این تصمیم را گرفته و براساس آنچه اطلاع دارم در برخی استان‌ها که آرام‌ آرام این اطمینان ایجاد شود که سوء‌استفاده از اینترنت صورت نمی‌گیرد این برگشت صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ از بیست و پنجم ابان ماه تا کنون اینترنت جهانی کشور قطع شده است اما خبرهای رسیده حکایت از آغاز وصل اینترنت در سراسر کشور دارد و اینترنت برخی مراکز همچون دانشگاه ها نیز متصل شده است.

 

بر اساس این گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اتصال تدریجی اینترنت در کشور را تایید کرده است.روز گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اینترنت بین‌الملل به‌زودی وصل خواهد شد، امنیت را مولفه‌ای بسیار مهم دانست و گفت: من شخصا به صورت مستمر در حال پیگیری هستم که با صلاح‌دید مراجع امنیتی و شورای امنیت کشور بتوانیم ارتباطات را مثل قبل برقرار کنیم.

 

سخنگوی دولت دو روز پیش گفته بود که شورای‌عالی امنیت کشور این تصمیم را گرفته و براساس آنچه اطلاع دارم در برخی استان‌ها که آرام‌ آرام این اطمینان ایجاد شود که سوء‌استفاده از اینترنت صورت نمی‌گیرد این برگشت صورت خواهد گرفت.

 

امروز نیز دبیر شورای‌عالی مجازی در پاسخ به پرسشی مبنی بر زمان اتصال اینترنت به ایلنا گفته است: مسئولان به‌دنبال اتصال اینترنت در اسرع‌وقت هستند و امروز جلسه‌ای در این‌باره برگزار می‌شود که امیدواریم شرایط فراهم شود که این اقدام ناخواسته هرچه سریع‌تر پایان پیدا کند.

 

ایسنا نیز گزارش داده است: اینترنت ثابت برخی دانشگاه‌های بزرگ از جمله تهران، شریف، علامه طباطبایی‌، شهید بهشتی، امیر کبیر، خواجه نصیر و برخی دیگر از مراکز دانشگاهی وصل شده است.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که اینترنت در استان‌های بوشهر و هرمزگان و برخی مناطق تهران برقرار شده و به مرور زمان در بقیه نقاط کشور نیز وضعیت اینترنت به حالت عادی بازخواهد گشت.

منبع: خبرآنلاین

 

ارسال نظر
آخرین اخبار