یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران

طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران کشور‌های فرانسه و انگلیس طرح جدیدی را برای مبارزه با به زعم خود مهاجرت غیر قانونی از کانال مانش برای مقابله با هجوم پناهجویان به اجرا می‌گذارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 05
کد خبر: ۲۸۵۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روزنامه پاسایر نویه پرسه، از روز چهارشنبه کشور‌های فرانسه و انگلیس طرح جدیدی را برای مبارزه با مهاجرت نامنظم در کانال مانش آغاز خواهند کرد.

بر اساس توافق‌نامه‌ای که به تازگی امضا شده است بریتانیا اجازه خواهد داشت مهاجرانی را که با قایق‌های کوچک و با کمک قاچاقچیان از کانال مانش عبور کرده‌اند، به فرانسه بازگرداند. در ازای هر بازگشت، به فرد دیگری که با انگلیس ارتباطی مانند پیوند‌های خانوادگی دارد اجازه ورود از طریق مسیری امن داده خواهد شد.

این پروژه آزمایشی پس از سال‌ها تلاش ناموفق برای متوقف کردن مهاجرت‌های نامنظم و گسترده از طریق کانال مانش با افزایش حضور پلیس در امتداد سواحل شمالی فرانسه انجام می‌شود.

لندن میلیون‌ها دلار به پاریس منتقل کرده است تا با استفاده از افسران اضافی و فناوری مدرن، سواحل را زیر نظر داشته باشد. مهاجران بار‌ها در طول این گذرگاه‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

برونو ریتیلاو، وزیر کشور فرانسه در توجیه این طرح ضد مهاجرتی گفت: من عزم فرانسه را برای متوقف کردن جریان مهاجرت و نجات جان انسان‌ها مجدداً مورد تاکید قرار می‌دهم. وی مدعی شد: هدف از این طرح آزمایشی، از بین بردن شبکه‌های قاچاق و جلوگیری از فجایعی است که مرتباً هنگام غرق شدن قایق‌ها در حین عبور از دریا رخ می‌دهد.

طبق گزارش رسانه‌ها، در ابتدا حدود ۵۰ نفر در هفته به فرانسه بازگردانده خواهند شد. در مراسم آغاز این پروژه، ایوت کوپر، وزیر کشور بریتانیا، گفت که دولت تعداد مهاجرانی را که قرار است تحت توافق‌نامه‌ی بین کانال به فرانسه بازگردانده شوند، فاش نخواهد کرد.

بر اساس این طرح فرانسه قصد دارد مهاجرانی را که از انگلیس بازگردانده شده‌اند، بر اساس قانون موسوم به «مقررات دوبلین» به کشور‌های ورودی اولیه در اتحادیه اروپا بازگرداند.

طبق این قانون، یک کشور عضو اتحادیه اروپا که پناهجو برای اولین بار از خاک آن وارد خاک اروپا شده است، معمولاً مسئول رسیدگی به درخواست پناهندگی است.

در شش ماه اول سال جاری میلادی تقریباً ۲۱ هزار و ۱۰۰ پناهجو از کانال مانش به انگلیس عبور کرده‌اند که افزایشی تقریباً ۵۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته و بالاترین تعداد تاکنون را نشان می‌دهد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار