عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

بیش‌ترین تخلفات کشف شده مربوط به کدام کالاهاست؟

بهنود قاسمی از تشکیل گشت ویژه برخورد با محتکران خبر داد و اظهار کرد: بیشترین نظارت بر روند توزیع کالا‌هایی مانند میوه، شوینده، برنج، قند، شکر، مرغ، روغن، لبنیات، گوشت قرمز و تخم مرغ انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 22
کد خبر: ۲۸۵۹۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از ارسال ۴۵۷۶ مورد پرونده تخلف به تعزیرات در چهار روز اول هفته گذشته خبر داد و تصریح کرد: عمده پرونده‌های تشکیل شده مربوط به میوه، قند، شکر، مرغ، برنج، لبنیات، گوشت قرمز، تخم مرغ، حمل و نقل، لاستیک، روغن موتور و مصالح ساختمانی بوده است.

 
داریوش بهنود قاسمی از بازرسی بیش از ۶۳ هزار و ۳۰۰ مورد در سراسر کشور در چهار روز اول هفته گذشته از سوی سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان‌ها خبر داد و گفت که عمده تخلفات مربوط به گران‌فروشی و امتناع از عرضه کالا بوده است.

 
البته به گفته وی تغییرات شدید قیمت در بازار مشاهده نشده و پرونده‌های تشکیل شده در بعضی از بخش‌ها مانند میوه و صیفی‌جات ربطی به قیمت بنزین نداشته و به دلیل تغییرات آب‌وهوایی و مشکلات حمل و نقل اتفاق افتاده است.

 
این مقام مسئول همچنین از تشکیل گشت ویژه برخورد با محتکران خبر داد و اظهار کرد: بیشترین نظارت بر روند توزیع کالا‌هایی مانند میوه، شوینده، برنج، قند، شکر، مرغ، روغن، لبنیات، گوشت قرمز و تخم مرغ انجام می‌شود.

 
مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نظارت بر بخش خدمات مانند انبارها، سرخانه‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و حمل و نقل سیستماتیک را از جمله مهم‌ترین اهداف این سازمان عنوان کرد و گفت: رعایت نصب قیمت، صدور فاکتور و رعایت سود عمده و خرده فروشی نیز جزء مواردی است که بازرسان رعایت آن‌ها را کنترل می‌کنند.
 
 
بهنود قاسمی در پایان خاطرنشان کرد که ساعت کاری سامانه ستاد خبری ۱۲۴ از روز بیست و پنجم آبان ماه به دوشیفت افزایش پیدا کرده، به طوری که از هفت صبح تا ۱۰ شب به صورت اپراتور پاسخگوی مردم است و از ۱۰ شب تا صبح روز بعد نیز به صورت سیستمی صدای گزارش‌های مردمی ضبط می‌شود و مردم می‌توانند با تماس با سامانه ۱۲۴ و ستادهای خبری سازمان‌های صمت استان‌ها شکایات خود را ارائه کنند.

 

از ۲۴ آبان ماه قیمت هر لیتر بنزین سهمیه‌ای ۱۵۰۰ تومان و نرخ هر لیتر بنزین آزاد ۳۰۰۰ تومان تعیین شد.

 

منبع: فرارو

ارسال نظر