جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

واکنش کشورهای اروپایی به تصمیم اسرائیل برای اشغال کامل غزه

واکنش کشورهای اروپایی به تصمیم اسرائیل برای اشغال کامل غزه تصویب توطئه جدید کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی برای اشغال کامل شهر غزه و تشدید اشغالگری واکنش‌های منفی از سوی مقامات دنیا از جمله کشورهای اروپایی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 08
کد خبر: ۲۸۵۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد که کابینه سیاسی-امنیتی این رژیم پیشنهاد نتانیاهو برای کنترل بر شهر غزه را تصویب کرده است.

دفتر نتانیاهو همچنین مدعی شد: ارتش در حال آماده شدن برای کنترل (اشغال) بر شهر غزه است.

در واکنش به این ادعا، وزیر امور خارجه اسپانیا با اعلام مخالفت با طرح جدید اشغالگری در غزه، اعلام کرد: ما تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه را که تنها به ویرانی و رنج بیشتر می انجامد، محکوم می‌کنیم.

خوزه مانوئل آلبارس افزود: آتش‌بس دائمی، ورود فوری و گسترده کمک‌‌ها و آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) امری ضروری است.

وی از اتحادیه اروپا خواست که بر اساس اصل رعایت حقوق بشر و حاکمیت کشورها عمل کند و گفت: اتحادیه اروپا باید با استفاده از مکانیزم‌هایی مانندجنگ برای حل مناقشات مخالفت کند.

اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ هم هشدار داد که در صورت اشغال غزه از سوی اسرائیل، این اقدام نقض غیرقابل قبول حقوق بین‌الملل خواهد بود.

همچنین، کاسپار ولدکمپ وزیر خارجه هلند نیز با انتقاد از طرح رژیم صهیونیستی برای تشدید حمله این رژیم به غزه، آن را تصمیمی "اشتباه" خواند و گفت: وضعیت انسانی در غزه فاجعه‌بار است و نیازمند به بهبود فوری است.

او تصریح کرد که این تصمیم اسرائیل هیچ کمکی به بازگشت اسرا نخواهد کرد.

وی افزود: غزه متعلق به فلسطینیان است. آنچه اکنون به آن نیاز است، آتش بس و ارسال کمک‌های انسانی بیشتر است.

در همین راستا  ماریا مالمر استنگارد، وزیر خارجه سوئد بر لزوم توقف فوری درگیری‌ها تأکید کرد و هشدار داد که هرگونه تلاش برای الحاق (اشغال) غزه، تخطی از حقوق بین‌الملل است.

لارس لوک راموسن، وزیر خارجه دانمارک از رژیم صیهونیستی خواست تا از تصمیم خود درباره اشغال شهر غزه عقب نشینی کند./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار