دادستان تهران: از متهمان پرونده‌های تراستی نفتی بالغ بر ۲۶ هزار میلیارد تومان وصولی داشته‌ایم ظفرقندی: بیماران سرطانی نگران تأمین دارو نباشند فرهادی: برای بهبود معیشت معلمان برنامه داریم تهران خنک می‌شود؛ باران در راه است / هشدار هواشناسی درباره وزش باد و گردوخاک / پیش‌بینی هوای پایتخت تا شنبه جنجال بر سر استخدام استادان دانشگاه/ وزارت علوم: شروط قانونی حذف نشده بود/ متن آیین‌نامه اصلاح شد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟ / جدیدترین خبر از وزیر علوم استارلینک برای ۱۵ هزار ماهواره نسل جدید مجوز گرفت/ امکان اتصال مستقیم گوشی به اینترنت ماهواره‌ای فراهم شد؟ هشدار فوری هلال‌احمر به مردم ۴ استان/ احتمال طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر آزادی تتلو از زندان صحت دارد؟ نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده

استاندار تهران: ۴۵۰ هزار مهاجر غیرمجاز از استان بازگردانده شدند / فقط ۸۰ هزار دانش‌آموز اتباع مجاز در مدارس حضور دارند

استاندار تهران: ۴۵۰ هزار مهاجر غیرمجاز از استان بازگردانده شدند / فقط ۸۰ هزار دانش‌آموز اتباع مجاز در مدارس حضور دارند  استاندار تهران گفت: طی روند ساماندهی اتباع، ۴۵۰ هزار نفر از مهاجران غیرمجاز از استان تهران به کشورشان بازگردانده شده‌اند همچنین در سال تحصیلی جدید فقط حدود ۸۰ هزار دانش‌آموز مجاز در مدارس حضور خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۶۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمد صادق معتمدیان؛ استاندار تهران در نشست خبری با رسانه‌ها حضور سخنگوی دولت که در محل استانداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم، ساماندهی اتباع بوده و این روند از ابتدای دولت به‌صورت محترمانه و با رعایت شئونات در حال انجام است. وی افزود: تاکنون بیش از یک میلیون نفر از کشور و 450 هزار نفر از استان تهران به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

وی تصریح کرد: این آمار شامل اتباعی است که داوطلبانه مراجعه کرده‌اند و همچنین کسانی که شناسایی و دستگیر شده‌اند.

استاندار تهران با اشاره به وضعیت تحصیل دانش‌آموزان اتباع گفت: سال گذشته 220 هزار دانش‌آموز اتباع در مدارس استان تهران حضور داشتند که 6 هزار کلاس درس به آنها اختصاص یافته بود. وی افزود: اکنون صرفاً اتباع مجاز می‌توانند در مدارس حضور داشته باشند که تعداد آنها حدود 80 هزار دانش‌آموز است.

معتمدیان خاطرنشان کرد: با طرد مهاجران غیرقانونی، ساماندهی اتباع مجاز نیز انجام خواهد شد؛ به‌گونه‌ای که محل اسکان و نوع اشتغال آنها تحت نظر ما تعیین شود.

وی درباره تأثیر به‌کارگیری اتباع غیرمجاز بر فرصت‌های شغلی ایرانیان گفت: به‌کارگیری این افراد باعث از دست رفتن فرصت‌های شغلی برای شهروندان شده است. مأموریت ما به وزارت کار، تهیه اطلس کار است تا بر اساس نیاز استان، نیروهای افغانستانی مورد نیاز را جذب کنیم، نه اینکه هر فردی آزادانه مشغول به کار شود؛ ضمن اینکه باید بیمه هم داشته باشند.

استاندار تهران ادامه داد: هم‌اکنون برخی واحدهای تولیدی نیروی کار اتباع غیرقانونی را جذب می‌کنند که بیمه پرداخت نمی‌کنند و حقوق کمتری می‌دهند، در حالی که قیمت کالا یا خدمات تفاوتی ندارد. ما به هیچ عنوان زیر بار استفاده از نیروهای غیرقانونی نمی‌رویم.

وی با اشاره به چالش بارگذاری جمعیت در تهران گفت: تراکم جمعیتی تهران 21 برابر میانگین کشور است و این مسأله حاصل چند دهه ساخت‌وساز غیرمجاز است. در سال 1345 ظرفیت جمعیتی تهران 4.5 میلیون نفر پیش‌بینی شده بود، اما امروز جمعیت آن چهار برابر ظرفیت اکولوژیک شده است.

وی افزود: تغییرات اقلیمی و خشکسالی، چالش آب را تشدید کرده است. امسال پنجمین سال خشکسالی است و با ادامه آن وارد سال ششم خواهیم شد. 42 درصد از منابع آبی استان تحت تأثیر این مسأله قرار گرفته و نسبت به سال قبل 31 درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم.

معتمدیان گفت: 70 درصد منابع آبی استان از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که این امر مناسب نیست و 30 درصد دیگر از طریق سدهاست. حفر بی‌رویه چاه‌ها نیز این وضعیت را بدتر کرده است.

وی ادامه داد: انتقال آب از سد طالقان طی روزهای آینده افتتاح می‌شود و 2.5 مترمکعب در ثانیه آب تأمین می‌کند. علاج‌بخشی سد لار و اتمام رینگ قمر بنی‌هاشم نیز از دیگر برنامه‌های مهم ماست که کیفیت آب تهران را بهبود خواهد داد.

استاندار تهران در پایان گفت: 420 هزار موتورسیکلت و خودروی آلاینده در استان باید برقی شوند. هم‌اکنون 14 درصد آلایندگی استان ناشی از موتورسیکلت‌هاست و در فاز بعدی به خودروهای آلاینده ورود خواهیم کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: تهران
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار