پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه

جلسه فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به درخواست فلسطین برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۶۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه عرب در سطح نمایندگان دائم، روز یکشنبه جلسه‌ای فوق‌العاده برگزار می‌کند تا درباره جنایات تجاوز، نسل‌کشی و پاکسازی قومی که رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین مرتکب می‌شود، بحث کند.

این جلسه فوق‌العاده به درخواست دولت فلسطین و با حمایت کشور‌های عربی عضو برگزار می‌شود، در حالی که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی موافقت خود را با طرح بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم برای اشغال کامل نوار غزه اعلام کرده است.

مهند العکلوک، نماینده دولت فلسطین در اتحادیه اعلام کرد که این جلسه فوق‌العاده به بررسی راهکار‌های تحرک در سطوح عربی و بین‌المللی برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی، جلوگیری از ادامه آن و پیگرد قانونی مرتکبان آن در دادگاه‌های بین‌المللی می‌پردازد.

این دیپلمات فلسطینی گفت این جلسه در حالی برگزار می‌شود که رژیم صهیونیستی تصمیم به اشغال مجدد کامل نوار غزه گرفته است و این امر به آوارگی اجباری مردم فلسطین داخل و خارج غزه منجر خواهد شد.

وی افزود که باید به فاجعه انسانی که زندگی شهروندان غزه را درگیر کرده پایان داده شود، چرا که در این چارچوب جنایت نسل‌کشی و گرسنگی تحمیلی با قتل‌عام‌های خونین و وحشتناک ادامه دارد.

او تصریح کرد که این جلسه در شرایطی برگزار می‌شود که نابودی اردوگاه‌های آوارگان، گسترش شهرک‌سازی‌ها، تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و تروریسم شهرک‌نشینان در کرانه باختری اشغالی ادامه دارد و یورش به مسجدالاقصی نیز تشدید شده است.

کشور‌های عربی و بسیاری از کشور‌های جهان با تصمیم دولت اشغالگر رژیم صهیونیستی برای اشغال نوار غزه مخالفت و آن را محکوم کرده‌اند، زیرا این اقدام بخشی از طرح‌های پاکسازی مساله فلسطین، آوارگی مردم فلسطین و جلوگیری از تشکیل دولت فلسطینی است.

احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب نیز اشغال مجدد نوار غزه و قرار دادن آن تحت کنترل رژیم صهیونیستی را رد کرد و گفت که اتحادیه عرب بار‌ها درباره خطرات باز گذاشتن دست این رژیم برای ادامه جنگ جنون‌آمیز و جنایتکارانه علیه مردم فلسطین هشدار داده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: اتحادیه عرب غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر