فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد

درخواست اتحادیه عرب برای تصویب قطعنامه سازمان ملل در حمایت از آنروا

اتحادیه عرب درخواست کرد سازمان ملل قطعنامه‌ای را در مخالفت با تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی برای ممنوع کردن فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمین‌های اشغالی تصویب کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) دوشنبه با اجماع نظر لوایح ممنوعیت فعالیت آنروا در اراضی تحت اشغال این رژیم را تصویب کرد. به موجب این لوایح آنروا از فعالیت در اراضی اشغالی منع می‌شود و مقامات صهیونیست از برقراری تماس با این آژانس سازمان ملل که ارائه‌دهنده اصلی کمک‌های امدادی به فلسطینیان در نوار غزه است، منع می‌شوند.

آنروا نیز این تصمیم «شرم‌آور» پارلمان رژیم صهیونیستی مبنی بر ممنوع کردن فعالیت‌های این آژانس را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری «عرب ۲۱» کشور‌های اتحادیه عرب لوایح تصویب شده از سوی پارلمان رژیم صهیونیستی برای ممنوع کردن فعالیت آنروا را غیرقانونی خوانده و بر لزوم تصویب قطعنامه‌ای از سوی سازمان ملل برای جلوگیری از این لوایح تاکید کردند.

بر اساس این گزارش، درخواست برای وضع چنین قطعنامه‌ای از سوی نمایندگان دائم کشور‌های عضو اتحادیه عرب در جریان یک نشست اضطراری که شورای این اتحادیه به درخواست اردن برگزار کرد مطرح شد.

این شورا همچنین از نمایندگان اعضای اتحادیه در شهر نیویورک خواست با هماهنگی با سفیران و نمایندگان کشور‌های دوست و دبیرخانه کل سازمان ملل برای تشکیل یک نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل به منظور بحث درباره تبعات اقدامات رژیم صهیونیستی و تصویب یک قطعنامه سازمان ملل علیه این اقدامات درخواست بدهند.

همچنین اتحادیه عرب از پارلمان‌های عربی و اتحادیه بین‌المجالس خواست به پارلمان رژیم صهیونیستی برای لغو تصمیم مربوط به ممنوع کردن فعالیت آنروا فشار وارد کنند. اعضای اتحادیه عرب از سوی دیگر پیشنهاد بررسی تصویب تدابیری به منظور معلق کردن عضویت اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس را دادند.

نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب روز پنجشنبه در سطح نمایندگان دائمی و به درخواست اردن و با حضور نمایندگان اتحادیه برای بررسی تصمیم رژیم صهیونیستی برای ممنوع الفعالیت کردن آنروا در اراضی اشغالی برگزار شد. در این نشست فوق‌العاده، واکنش مشترک اعراب به لوایح خطرناک غیرقانونی تصویب شده توسط کنست رژیم صهیونیستی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. «سحر الجبوری»، رئیس دفتر نمایندگی آنروا در قاهره در جریان این نشست به پیامد‌های فاجعه بار تصمیمات رژیم صهیونیستی علیه این آژانس و عواقب وخیم عملیاتی و حقوقی آن اشاره کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر