توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

وزیر کشور: حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند

وزیر کشور با بیان اینکه اکنون حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند، تاکید کرد: تراکم بازگشت از همین لحظه تا سه یا چهار روز آینده بیشتر می‌شود که ناوگان حمل‌ونقل باید آمادگی کاملی در این زمینه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۸۶۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسکندر مومنی در جلسه قرارگاه پایش و نظارت ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد همراهی و همکاری همه دستگاه‌ها و نیز مردم برای برگزاری مراسم اربعین بسیار بهتر از سال گذشته است، اظهار کرد: همکاری بین ایران و عراق چه در حوزه مرز و نقل و انتقال زائران و چه در خاک عراق بیشتر شده و نشست‌هایی که در عراق برگزار کردیم به این امر کمک کرده است.

وی ادامه داد: مهم است مصوبات و تصمیماتی که گرفته‌ایم اجرا کنیم و به آنها توجه داشته باشیم. اگر مواردی هم در میدان عمل رخ داد که نیاز به تصمیم‌گیری داشت درباره آنها نیز به یک تصمیم‌گیری برسیم.

وزیر کشور یادآور شد: امروز حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر همچنان در عراق و عده‌ای هم در مسیر رفتن به این کشور هستند. تراکم بازگشت از همین لحظه تا سه یا چهار روز آینده بیشتر می‌شود که ناوگان حمل‌ونقل باید آمادگی کامل داشته باشد.

مومنی تاکید کرد: اگر زائران در مرز‌ها معطل شوند و در گرما بمانند بسیار برای آنان آزاردهنده خواهد شد و به همین دلیل باید حتماً تمهیدات به شیوه‌ای اندیشیده شود که در مرز‌ها به‌هیچ‌وجه ایستایی نداشته باشیم.

وی افزود: اصلی‌ترین اولویت ما باید بازگشت زائران باشد. حتماً اتوبوس‌هایی که از مبدأ به مرز‌ها می‌آیند معاینه فنی شوند تا از امنیت کافی برخوردار باشند.

وزیر کشور گفت: گرمازدگی و بیماری‌های گوارشی نیز بیشترین مراجعات یا موارد بستری را در میان زائران دارد که به تلاش‌های بیشتر کمیته بهداشت ستاد اربعین نیازمند است.

مومنی تاکید کرد: تلاش کنیم سال بعد ضعف‌های امسال را نداشته باشیم که اصلا قابل‌پذیرش نیست. همانطور که امسال بهتر از سال گذشته بوده، باید در سال آتی نیز همین روند طی شود. ارزیابی‌ها و شناسایی نقاط ضعف و قوت باید مکتوب و به‌صورت داخلی، منتشر شود. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار