پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

مومنی: رویکرد اصلی در آسیب‌های اجتماعی پیشگیری است

وزیر کشور گفت: پیشگیری هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان دارد و از این رو در حوزه‌های فرهنگی، پرورشی و تربیتی باید راهبرد اصلی ما پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 24
کد خبر: ۲۵۸۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،  یکصدوشصت‌وهشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور با حضور اسکندر مومنی و نمایندگان نهادها و سازمان‌های مختلف در وزارت کشور تشکیل شد.

 

وزیر کشور ضمن عرض تسلیت حادثه معدن طبس، شروع به کار تقریبا همزمان مجلس، دولت و برنامه هفتم توسعه را فرصتی مغتنم برای هماهنگی و هم‌افزایی برشمرد و گفت: در مورد برنامه ها و تکالیف برنامه هفتم توسعه در حوزه اجتماعی همه سازمانها و نهادهای عضو این شورا باید طبق برنامه به وظایف خود عمل کنند. وظایف و تکالیف جزء که محول شده است را باید مهم قلمداد کنیم و بدانیم کارهای بزرگ از تجمیع و هم‌افزایی کارهای کوچک حاصل می‌شوند.

 

مومنی با اشاره به اهمیت وظایف شورای اجتماعی کشور اظهار کرد: برنامه‌ها و تکالیف محوله این شورا باید با رویکرد کارشناسانه بررسی شود و با توجه به وظایف محوله، پیشرفت هریک از دستگاه‌ها ارزیابی شود.

 

وی افزود: علی‌رغم فعالیت‌هایی که تاکنون انجام گرفته، هنوز کارهای بسیار زیادی در حوزه اجتماعی باید صورت پذیرد.

 

وزیر کشور آسیب‌شناسی را قدم مهمی در حل معضلات دانست و اظهار کرد: در بسیاری از حوزه‌های اجتماعی مسئله را به‌درستی نشناخته‌ایم و یا تصور کرده‌ایم با ساده‌سازی موضوع می‌توانیم آسیب‌های اجتماعی را حل کنیم، در حالی که موضوعات این حوزه مانند طلاق، سوءمصرف مواد مخدر و ... ماهیت پیچیده دارد و نیازمند راه‌حل‌های چندوجهی است.

 

مومنی تاکید کرد: گرچه شرایط محیطی یکی از عوامل مهم و موثر در ظهور و بروز آسیب‌های اجتماعی است اما دستگاه‌ها نباید حل معضلات را به برطرف شدن این عامل منوط کنند.

 

وی شورای اجتماعی را نه یک دستگاه اجرایی، بلکه نهادی هماهنگ‌کننده دانست و افزود: باید علاوه بر کلیات و اولویت‌های راهبردی، به جزئیات و فرصت‌هایی که در مسیر هریک از دستگاه‌ها وجود دارد نیز توجه کنیم.

 

رئیس شورای اجتماعی کشور رویکرد اصلی در حوزه آسیب‌های اجتماعی را پیشگیری دانست و افزود: پیشگیری هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان دارد و از این رو در حوزه‌های فرهنگی، پرورشی و تربیتی باید راهبرد اصلی ما پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باشد.

 

در ابتدای این نشست محمد عباسی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بر علت‌شناسی و ریشه‌یابی معضلات اجتماعی تاکید کرد و افزود: آگاه‌سازی باید در صدر برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی کشور باشد.

 

در این جلسه دیگر اعضای شورا ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی در کشور، احکام مرتبط با حوزه اجتماعی در برنامه هفتم توسعه را مورد بررسی قرار دادند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار