پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

حداد عادل رویکرد اصولگرایان در انتخابات را تشریح کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره با ناکارآمدی های مجلس فعلی از ضرورت ایجاد تحولی بنیادین در مجلس آتی خبر داده و اظهار داشت: رویکرد جدید جریان اصولگرا در انتخابات آینده؛ وحدت فراگیر و اعتنا به حضور جوانان و به‌ویژه زنان است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمتر از سه ماه تا برگزاری انتخابات یازدهمین دور مجلس شورای اسلامی زمان باقی مانده است. در این میان  جریان های سیاسی کشور بیش از گذشته به تکاپو افتاده تا با رایزنی های داخلی زمینه حضور مستحکم خویش در انتخابات آتی را فراهم آورند.

 

جریان اصولگرا نیز از رویه فوق مستثنی نمی باشد. در این میان غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست دبیران استان‌های حزب موتلفه اسلامی که با حضور بانوان مسئول دفاتر حزب موتلفه اسلامی در استان‌های سراسر کشور برگزار شد، به تشریح مواضع اصولگرایان در انتخابات پیش رو پرداخت. حداد عادل گفت: انقلاب اسلامی در درون با استقامت و در بیرون با مقاومت شناخته می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با همه دشواری‌های درونی و بیرونی قوام و تداوم دارد و راه و مسیر خود را به‌راحتی طی می‌کند و آثار اقتدار ملت ایران در داخل و منطقه مشهود است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به شرارت آمریکا در مواجهه با ملت ایران تصریح کرد: تحریم های ۴۰ ساله و چند ساله اخیر علیه هر کشوری بود۶ ماهه سقوط می‌کرد اما ملت ایران محکم و با اقتدار روی آرمان‌های الهی انقلاب ایستاده‌اند و ما هر چقدر جلوتر می‌رویم دشمنی آمریکا بیشتر می‌شود.

 

وی با اشاره به طرح سهمیه‌بندی بنزین و حوادث پیش آمده اظهار داشت: در اینکه اگر دولت هوشمندانه عمل می‌کرد خسارات کمتری وارد می‌شد، حرفی نیست؛ اما دست‌های آشوب و طراحی بیگانه طوری بود که می‌خواستند همان آشوبی که در عراق و لبنان به وجود آوردند در ایران هم تکرار کنند؛ اما با هوشیاری ملت و اقتدار نظام ظرف دو روز توطئه‌های اشرار جمع شد.

 

حدادعادل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره با انتخابات پیش رو خاطرنشان کرد: ما به‌زودی یک آزمون نرم سیاسی داریم و آن انتخابات است. انتخابات نوعی قدرت‌نمایی مردم است و هر نتیجه‌ای که گرفته شود در داخل و خارج روی آن تفسیر گذاشته می‌شود. ما در این انتخابات باید در مسیر اقتدار مردم و نظام حرکت کنیم.

 

وی با اشاره به نظرسنجی‌های اخیر در مورد مقبولیت دولت و مجلس گفت: مردم در نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که دولت و مجلس کارآمدتری می‌خواهند؛ لذا در اینکه ما مجلس متفاوت‌تر خواهیم داشت تردیدی نیست.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نشست احزاب و گردهمایی و رجال سیاسی و مذهبی جریان اصولگرا اظهار داشت: باتوجه به تجربیات همگرایی اصولگرایان در گذشته، کارهای خوبی برای رسیدن به وحدت انجام شده و ما امیدواریم به‌زودی به نتیجه برسد.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام رویکرد جدید جریان اصولگرا در انتخابات آینده را وحدت فراگیر و اعتنا به حضور جوانان و به‌ویژه زنان دانست و تصریح کرد: راهبردها و راهکارهای ائتلاف تعریف شده است و امیدواریم با ساز و کار دقیقی به همگرایی و وحدت برسیم.

 

وی ادامه داد: مطالعات جامعه‌شناسی سیاسی ما نشان می‌دهد الگوهایی متفاوتی در برخی حوزه‌های انتخابات در تعیین نامزدها وجود دارد که باید به آن توجه کنیم.

 

حدادعادل افزود: وحدت شرط لازم پیروزی است اما شرط کافی نیست تجربه سال۹۴ نشان داد علاوه بر وحدت کارهایی باید انجام دهیم تا به نتیجه برسیم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بحث گفتمان اصولگرایی در انتخابات آینده و تهدید و تجهیز عقیده مردمی را دو مبحث مهم دانست و گفت: ما باید بتوانیم مردم را پای صندوق رای بیاوریم. در بحث گفتمان مطالعاتی شده که چه شعاری را انتخاب کنیم و چگونه حرف بزنیم و چشم‌اندازی را که می‌خواهیم برای مردم تبدیل کنیم به آنها معرفی کنیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار